‘Het Galgenmaal’ is een hilarisch griezeldiner vol humor en vermaak in de sfeer van ‘The Adams Family’, ‘Blackadder’ en ‘Allo Allo’. Ben je in het bezit van een gezond gevoel voor humor? Dan staat de familie Von Romp te popelen om je als gewaardeerde hoofdgast op deze avond welkom te heten.

 

Wat kan ik verwachten van Het Galgenmaal themadiner? 

Wenen, Oostenrijk. Op de kop af precies 200 jaar geleden werd de veroordeelde Oostenrijkse geleerde Hyronimus Von Romp op het schavot terechtgesteld. De adellijke familie Von Romp vluchtte vol schaamte het land uit en kwam in Nederland terecht.

 

Wie wordt het volgende slachtoffer?

Sindsdien zijn ze uit op eerherstel. Alleen het afmaken van de experimenten van Hyronimus biedt hem nog een kans om met een glorieus eerherstel terug te keren naar Oostenrijk. Sindsdien organiseren zij deftige diners om tijdens deze avonden op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat met een “goddelijke” verschijning, waarvan het hoofd wel gemist kan worden! Tot nu toe is dat niet gelukt, maar misschien biedt het nieuwe gezelschap uitkomst?

 

Het Galgenmaal Locatie: Flexibel
Het Galgenmaal Prijsindicatie: Tot 40 personen €1.100,00 daarna €22,50 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Het Galgenmaal Duur: Circa 4 uur

 

Ritra Cargo BV
“We hebben ons meer dan goed vermaakt. De combinatie tussen (inter)actie en ontspanning was precies goed. Wat een geweldige acteurs en wat hebben we gelachen. Ik heb ze zelden zo actief mee zien doen. We zijn niet de makkelijkste groep en je weet hoe Rotterdammers zijn; recht door zee. We zijn bedolven onder de complimenten en de meesten wilden het volgend jaar gewoon weer overdoen. Een beter compliment kun je haast niet krijgen. Nogmaals bedankt de onvergetelijke avond!”