Stage lopen bij Art of Events!

Stage lopen bij Art of Events!
Stage lopen bij Art of Events!
Stagiair bij evenementenbureau Utrecht

Jij?

Stagiair

Stage lopen bij Art of Events!
Stagiair bij evenementenbureau Utrecht
Stagiair bij evenementenbureau Utrecht

Jij?

Stagiair

Stage lopen bij Art of Events!
Stagiair bij evenementenbureau Utrecht
previous arrow
next arrow

STAGE EVENEMENTENBUREAU UTRECHT? – STAGEOPDRACHT EVENEMENTENBUREAU UTRECHT? – AFSTUDEERSTAGE EVENEMENTENBUREAU UTRECHT?
Wellicht is “stage evenementenbureau Utrecht” of iets dergelijks hetgeen waarop je hebt gegoogeld? Misschien kende je ons al, maar misschien ook is dit de eerste keer? Hoe dan ook, we zullen ons eerst voorstellen. Welkom op onze site en we hopen dat we een goede match met elkaar hebben!

STAGE EVENEMENTENBUREAU UTRECHT – Maar wie zijn we dan?
Art of Events is een organisatie- en evenementenbureau uit Utrecht die al meer dan 20 jaar evenementen bedenkt, realiseert en uitvoert in geheel Nederland en België. Daar hebben we super veel plezier in en voldoening van. Dat doen we met tal van partners, maar vooral ook met ons team. Het plezier wat we met elkaar hebben, de sfeer en creativiteit die er is, vindt je terug in alle evenementen die we hebben mogen realiseren.

STAGE EVENEMENTENBUREAU UTRECHT –  Kan ik een stage of afstudeerstage lopen of een stageopdracht vervullen?
Art of Events ziet zichzelf als een evenementenbureau van kansen bieden, kansen zien en kansen pakken. We bieden het leukste werk van de wereld, met passende en gevarieerde uitdagingen en ruimte om talent te laten zien en te ontwikkelen! Art of Events beschouwd zichzelf en haar werknemers als altijd lerend. Niemand maakt graag fouten, maar we maken ze allemaal. We houden echter zielsveel van mensen die hun nek uit durven steken en hechten dus erg aan een veilige werkomgeving waarin je fouten kan en mag maken en daarna ruimte krijgt om ze te bespreken en te herstellen. Daarnaast betrekken we je graag actief bij de gang van zaken binnen ons evenementenbureau en nodigen je uit om daar volwaardig en actief aan bij te dragen.

STAGE EVENEMENTENBUREAU UTRECHT – Oké, maar wat kan ik er allemaal nu leren en doen?
We onderscheiden binnen Art of Events verschillende mogelijkheden voor een stage, afstudeerstage en/of afstudeeropdracht die uiteraard qua invulling in grote mate afhangt van de opleiding die de stagiair volgt en de doelen die we met elkaar vaststellen. Deze kunnen bestaan uit:

1. Ondersteuning kantoorzaken en projectmanagement, opteren en aanvragen offertes, contact met leveranciers en entertainment, research naar nieuwe klanten en voorbereiden van intake gesprekken, werken aan calculaties, planning, briefing en draaiboek, bijwonen van vergaderingen, brainstormsessies, bezoeken van locaties, ondersteuning en uitvoering projecten.

2. Creatie, conceptontwikkeling en vormgeving in de breedste zin van het woord: ondersteunen en (mede) vormgeven en uitwerken van concepten, bijwonen en voorbereiden van brainstormsessies van (pitch)presentaties, research op het gebied van locaties, entertainment, trends, ondersteunen bij en uitvoeren van projecten, creëren van nieuwe acts met originele vormgeving van bijbehorende materialen en vormgeving eigen ruimtes.

3. Er is ook ruimte voor afstudeerprojecten op het gebied van toegepaste creativiteit, vormgeving  en on- en offline communicatie. Originaliteit in combinatie met functionaliteit wordt hierbij zeer op prijs gesteld.

 

STAGE EVENEMENTENBUREAU UTRECHT – Welke vaardigheden en persoonlijke eigenschappen worden in ieder geval zeer gewaardeerd?
– Creatief & conceptueel
– Visueel ingesteld
– Handig met PowerPoint, Photoshop/Illustrator en/of andere beeldende computerprogramma’s
– Nieuwsgierig
– Brede interesse in events
– Kan individueel en in teamverband functioneren
– Organisatietalent
– Professionele instelling
– Enthousiast
– Stressbestendig
– Proactief
– Representatieve uitstraling
– Communicatief
– Vindingrijk
– Doorzettingsvermogen
– Concentratievermogen
– Verantwoordelijkheidsgevoel

-Liefst in bezit van rijbewijs.

LENGTE VAN DE STAGE:
Minimaal 5 maanden
(omdat we hebben gemerkt dat korte/ snuffelstages ook echt te kort zijn om er aan beide kanten wat aan te hebben, SORRY!)

STAGE EVENEMENTENBUREAU UTRECHT – Even contact maken?
Denk je dat je goed binnen ons bureau zou passen en ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek, dan ben je hierbij uitgenodigd om ons een brief en je cv op te sturen! Als ook wij vinden dat het een match is dan nodigen we je graag uit voor een wederzijdse kennismaking. Als we geen ruimte meer hebben voor een stage of afstudeerstage of de match is er naar ons idee niet dan laten we dat uiteraard ook weten. Contactpersoon: John van Sas, mail naar: [email protected].

P.S. Als je afkomstig bent en/of woont in Utrecht of haar omgeving dan strekt dat tot aanbeveling. Het is absoluut geen eis, maar soms fijner als je voor een stage in Utrecht bij een evenementenbureau niet teveel heen en weer hoeft te reizen.