Act & Entertainment

Act & Entertainment
acts_vermaak
Acts & Entertainment

Dé Act die het verschil maakt en het entertainment wat perfect past!

Art of Events heeft sinds 1996 haar rol als scout van talent van acts & entertainment en ontwikkelaar daarvan altijd serieus en met liefde opgepakt. We hebben er zelfs een compleet festival voor bedacht om elke keer weer een talentvolle act of bijzonder entertainment te ontdekken en de gelegenheid te geven om door te ontwikkelen (https://festivalmethartenziel.nl/). Dat maakt dat wij altijd zicht hebben op zowel aanstormend talent als meer gearriveerde artiesten, kunstenaars en performers uit verschillende disciplines van de kunst, cultuur en (multi-)media. Naast dit omvangrijke zicht op bijzondere en passende acts is het ook mogelijk om acts geheel op maat voor je gezelschap te maken!

Acts, artiesten, openingsacts, show acts, muziek, dans, animatie en entertainment op maat

Welke act moeten we hebben en welk entertainment past bij ons? Het valt waarschijnlijk niet mee om tot de juiste keuzes te komen. Ondertussen zoekt u wel die spetterende openingsact en het verrassend leuke entertainment voor uw feest, diner, bedrijfsevenement, opening van het bedrijf, congres of andere meeting. Of misschien bent u juist wel op zoek naar een compleet op maat gemaakte productie voor uw (bedrijfs-)evenement? Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Wij denken in ieder geval graag direct creatief met u mee. We kijken naar uw wensen, doelstelling van het evenement en komen graag in co-creatie met u tot het concept en wellicht het thema.

Maatwerk op het gebied van act & entertainment, producties en shows op maat

U kunt uiteraard kiezen voor één van onze themafeesten, themadiners of een volledig op maat gemaakt concept. In alle gevallen krijgt u maximale beleving vormgegeven door een mix van bevlogen professionals uit diverse disciplines. Steeds weer creëren ze met elkaar en met u speciale belevenissen vol originaliteit, plezier, humor, interactiviteit en speelsheid! Zij zetten feesten, themafeesten en themadiners neer die hun waarde keer op keer bewijzen met een optimale combi van acts en entertainment. Belangrijk is dat we altijd maatwerk leveren en daarbij nauwgezet met u kijken naar een optimale benutting van het beschikbare budget hiervoor.

Partner in act en entertainment en specialist op dit gebied.

Maar welke act of entertainment past nu bij ons? Zoals al waarschijnlijk duidelijk is hebben we een uitgebreid en persoonlijk netwerk van geweldige acts en entertainment. Daarnaast hebben we ruim 20 jaar kennis en ervaring in de festival-, evenementen- en entertainment branche en gevoel voor mensen en sfeer en dit kunnen we combineren met wensen, visie, missie en doelstellingen van onze klanten. In alle gevallen kijken we graag geheel opmaat samen met u verder naar een de act of het entertainment die perfect bij uw doelen past! En wenst u iets wat we (nog) niet hebben of wat niet te vinden is? Dan maken we het! Onze wens en doel is onderscheidend te zijn in kwaliteit, expertise en service en daardoor een duidelijke toegevoegde waarde voor de realisatie van uw evenement!

En hoe nu verder?

Laat uw wensen aan ons weten, dan komen wij met een passend voorstel.  Van klein tot groot evenement met alleen een act, achtergrondmuziek, feestband, openingsact, bekende artiesten, tot een heel avondvullend programma compleet in stijl en thema geheel op maat voor jullie bedacht!

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

 

Act & Entertainment 06-22443003

Act & Entertainment [email protected]

Papparantino act

De Papparantinoos

Franky Santegoeds van Tellingen en Betsy Nanninga doen hun uiterste best de feestavond op hilarische wijze te verslaan. Ze weten door hun doortastende manieren alle roddels boven water te krijgen.

Straatmuzikant

De Ongenode Straatmuzikant

Tijdens de borrel wandelt Johny de straatmuzikant ‘je straatje’ ineens binnen. Hij had gezien dat er een borrel was en wellicht valt er wel wat te regelen?

Relax BV

Relax BV

Een hoogwaardige loopact die gasten op vrolijke verwelkomt en vermaakt! Het is hun hoogste doel om te zorgen dat de interactie tussen de gasten onderling op een leuke manier op gang komt of versterkt wordt.

PARTY_CRASHERS3

Partycrashers Leen & Lenie

Ze lopen als ‘beroeps partycrashers’ menig feestje af en begroeten daarbij uiteraard iedereen die dat toestaat. Leen en Lenie kennen eigenlijk bijna iedereen, althans ze zijn er erg goed in!

acts_animatie_vergaderonderbreker_romeo en Julia

Romeo & Julia

Een spetterende interactieve afsluiting van een leuke dag of als een vermakelijke onderbreking van een bijeenkomst? Op de wijze van een repeteerstuk wordt de balkonscène van Romeo en Juliet neerzet.

act_animatie_motivator_historisch_ceasar_gegroet kopie

Julius Ceasar

Veni, vidi, vici oftewel: hij kwam, hij zag en hij overwon. Julius Caesar is de ideale motivator en strateeg en wordt bij voorkeur theatraal gezeten op een draagbaar binnengedragen op de klanken van de Carmina Burana.

act_animatie_spreker_Rembrandt_header2

Rembrandt

Geeft letterlijk en figuurlijk op hoog niveau kleur aan ieder evenement. Hij voelt zich bij veel (feestelijke) gelegenheden thuis; culturele manifestaties, openingen van gebouwen, winkels e.d.

act_spreker_opening_hollandse_waterlinie_kraaijenhoff

Cornelis Kraaijenhoff

Voormalig arts C.R.T. Kraijenhoff is vooral bekend als geestelijk vader van één van de grootste en meest inventieve infrastructurele bouwwerken die Nederland ooit heeft gekend, namelijk de Hollandse Waterlinie.

jeroen0-630-270

Jeroen Bosch

Vermaard schilder die vooral bekend was als vernieuwer van de bestaande beeldtraditie. Hij kan als personage en act ingezet worden bij innovatieve projecten waarbij al dan niet “out of the box” moet worden gedacht.

acts_animatie_filosoof_Socrates

Socrates

Bedenker van de Socratische methode en kan van daaruit op inspirerende manier je mensen en/of thema centraal stellen. Socrates stelde altijd veel belang in “zo verantwoord mogelijk leven” en was altijd zeer geïnteresseerd in de kwaliteiten en kennis van z’n metgezellen.