Nieuwsgierig hoe je gasten reageren wanneer het lijkt of alles de mist in gaat? Wanneer de gasten aankomen op de bewuste locatie, blijkt al gauw dat er geen diner en/of feest geboekt staat voor deze avond.

Wat kan ik verwachten van Het Mislukte Feest?

De eigenaar van de locatie probeert te redden wat er te redden valt en zullen een beroep doen op de ‘goede inborst’ van het personeel, maar ook van de gasten! Wat volgt is een verrassende avond met workshops, theater, entertainment en heerlijk eten en drinken.

Het persoonel besluit hun talenten in de strijd te gooien totdat er een oplossing voor het eten is gevonden. Ze leven zich uit in het geven van geïmproviseerde workshops percussie, smartlappen, theatersport, dans..

Een themafeest met theater!

Tijdens de avond zullen de gasten echter merken dat er in dit ‘restaurant op stelten’ nog veel meer aan de hand is. Het botert namelijk niet helemaal tussen de introverte en stijve gastheer en zijn extraverte en warmbloedige vrouw. Er ligt een dreigende huwelijkscrisis op de loer!

Hij wil koste wat het kost bewijzen dat hij wel degelijk gevoelig en romantisch is en brengt op hilarische wijze de balkonscène van Romeo en Julia. Daarbij maakt hij goedmoedig gebruik van de talenten van alle aanwezige gasten!

Wat moet ik nog meer weten?

Zonder precies het einde te verklappen, komt met de hulp van de gasten alles op zijn pootjes terecht. Een avond om nooit te vergeten!

‘Het Mislukte Feest’ is in principe geschikt voor alle doelgroepen & leeftijden vanaf 16 jaar.

 

Het Mislukte Feest Locatie: Flexibel
Het Mislukte Feest Prijsindicatie: tot 20 personen €650,00 excl. BTW en reiskosten, daarna €22,50 excl. BTW p.p. extra
tot 40 personen € 1.100,00 excl. BTW en reiskosten, daarna € 22,50 excl. BTW p.p. extra
Het Mislukte Feest Duur: Circa 4 uur

 

IKMN
“Een goed geolied bedrijf die weten waar ze mee bezig zijn. De contacten verlopen makkelijk en als organisator van het bedrijf dat het feest geeft kun jij met de eer strijken dat het zo goed georganiseerd is. Een aanrader voor als je makkelijk en voor een eerlijk bedrag een feest wilt hebben dat nog leuk is ook….”
Spaaij Maquettebouw
“Zeer goed contact met Art of Events. We hebben zeer genoten van de avond. Het eten en het entertainment was echt geweldig!”
Office specialisten
“Een heel leuk evenement. Mijn collega’s hadden heel lang niet in de gaten dat het spel was en hebben verschrikkelijk gelachen. Goede acteurs die goed inspelen op het gezelschap”