Teamuitstap met fun en teambuilding!

Teamuitstap “U Deugt, Wij Deugen” is een spelprogramma waarbij groepen tegen elkaar uitkomen in allerlei originele en vermakelijke spelonderdelen. In dit spelprogramma word je uitgedaagd om meer uit jezelf én anderen te halen. Competitie én heel veel plezier met elkaar beleven staat centraal. Teambuilding gaat immers om veel meer dan alleen winnen of verliezen. Met een (vette) knipoog wordt daarbij ook gekeken hoe het allemaal tot stand kwam. Deugde het allemaal?

Energie genereren en je opperbest vermaken!

Wij geloven dat een teamuitstap moet zijn als een goede film; je moet er met meer energie uitkomen als waarmee je erin bent gegaan! De diverse spelonderdelen bij dit spelprogramma zijn van actief tot recreatief en van relatief eenvoudig tot behoorlijk moeilijk, maar altijd origineel en zeer vermakelijk!

Alle 7 nieuwe deugden komen aan bod tijdens deze unieke teamuitstap!

Zoals de naam van het spelprogramma al aangeeft, gaat de competitie met elkaars groepen hand in hand met de manier wáárop er wordt gewonnen en verloren. Met een knipoog hebben we het dan ook over de ‘nieuwe deugden’ zoals: doorzettingsvermogen, humor, flexibiliteit, leiderschap, charisma, collegialiteit, sportiviteit, etc. Winnen en verliezen krijgt op die manier een leuke andere mindset erbij tijdens deze bijzondere teamuitstap!

Teamuitstap op elke daarvoor geschikte locatie in heel Vlaanderen en Nederland!

‘U Deugt Wij Deugen’ is een van de events die we kunnen organiseren op elke daarvoor geschikte locatie in Nederland en Vlaanderen en dus ongetwijfeld ook bij jou in de gewenste plaats en/of omgeving. Graag maken we voor jullie teamuitstap een voorstel op maat met op verzoek aangevuld met heerlijk eten en drinken!

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben. We helpen u bijzonder graag verder!

U Deugt, Wij Deugen Locatie: Flexibel
U Deugt, Wij Deugen Prijsindicatie: Tot 25 personen €700,- daarna €20,- per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
U Deugt, Wij Deugen Duur: Circa 3 à 4 uur

 

Grontmij Nederland (60 personen):

“Een dag zonder zorgen, maar alleen genieten. Art of Events heeft letterlijk ons alles uit handen genomen. Van organisatie tot en met de laatste borrel. Enigste wat wij moesten doen was aanwezig zijn, genieten en na afloop de leuke foto’s nog eens terug kijken.”