Onze events

Onze events
Slider

Events in allerlei soorten en maten. We create, you celebrate!

Art of Events biedt avonturen en belevenissen in de stad of daarbuiten in de vorm van bedrijfsuitjes, workshops & teambuilding activiteiten. Deze activiteiten kunnen bedoeld zijn voor training, teambuilding, puur voor de lol of een combinatie daarvan. Je kunt hierbij kiezen voor een aantal bewezen concepten die we in formats op de website hebben staan, maar het is uiteraard ook mogelijk om deze nog verder op maat voor uw gezelschap te maken!

Ook zin in een geslaagd event?

Tal van bedrijven, organisaties, particuliere groepen en locaties gingen je voor en beschouwen Art of Events als dé specialist voor unieke, bijzondere belevenissen in de vorm van bedrijfsuitjes, stadsavonturen, workshops en teambuilding activiteiten. In een persoonlijk gesprek geven we graag voorbeelden ter inspiratie en kijken we graag naar de mogelijkheden.

Events op elke daarvoor geschikte plaats in heel Nederland en Vlaanderen!

Art of Events is een mobiele organisatie. Dat houdt in dat we elke grote of kleinschalige activiteit overal kunnen aanbieden! En dat op elke daarvoor geschikte locatie in de plaats of regio van uw wens! Bovendien kunnen we deze activiteiten ook in de meeste gevallen in 4 talen begeleiden! Een groot voordeel als je een bedrijfsuitje zoekt en je personeel spreekt meerdere talen! En dat geld niet alleen voor alle spelprogramma’s, themadiners, workshops, maar ook voor specifiekere city adventures, acts of teambuilding events

Hoe weten we wat voor ons een geschikt event is?

U kunt hier eenvoudig klikken op een van de mogelijke categorieën zoals spelprogramma’s, workshops en vergaderbreaks, thema-avonden, city adventures of kijken bij acts en entertainment. Daar vindt u een keur aan mogelijkheden die u wellicht zullen aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende event!

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

Onze events 06-22443003

 Onze events [email protected]

Spelprogramma's

Puzzels & teambuilding

Workshops & Vergaderonderbrekers

Van klootschieten tot klompen schilderen

Thema-avonden

Themafeesten & bloedstollende moorddiners

City adventure

Op avontuur in een stad naar keuze

Acts & Entertainment

Geef je event dat beetje extra

Zakelijk op maat

Jouw event op maat gemaakt