Thema-avonden

artofevents
themaavond
Thema-avonden

Thema-avonden zoals themafeesten en themadiners in heel Nederland en België!!

Art of Events is een mobiel evenementenbureau en volledig onafhankelijk van locaties. In de afgelopen ruim 20 jaar was Art of Events juist daarom op vele locaties in Nederland en België (Vlaanderen) met plezier gast en vaak kind aan huis. Daar leerden we de meest mooie, leuke en bijzondere plekjes kennen voor je feest. Of dat nu juist een themafeest, een themadiner of een ander type feest is. Dat kan allemaal en ondertussen kijken we natuurlijk ook welke locatie het beste past bij het gezelschap. De ene locatie past nu eenmaal beter bij een bedrijfsfeest terwijl de andere helemaal klopt bij het bewuste familiefeest. Het is dus maar net wat bij jou, je gezelschap en je wensen en doelen past. Dat houdt in dat we thema-avonden overal kunnen aanbieden! En dat op elke daarvoor geschikte locatie in de plaats of regio van uw wens!

Alle thema-avonden kunnen 4-talig!

Een grootschalig themafeest of juist een intiem themadiner. Het kan allemaal! Bovendien kunnen we deze themafeesten of themadiners ook in de meeste gevallen in 4 talen begeleiden! Een groot voordeel als je een thema-avond wilt organiseren en je personeel spreekt verschillende talen!

Onze thema-avonden; verrassend, origineel en energiek!

Een verrassend bedrijfsfeest of familiefeest met een heerlijke combinatie van eten, drinken en theatraal entertainment. Dat houdt in, maximale beleving vormgegeven door een mix van bevlogen professionals uit diverse disciplines. Zij creëren met elkaar speciale belevenissen vol originaliteit, plezier, humor, interactiviteit en speelsheid! Zij zetten feesten, themafeesten en themadiners neer die hun waarde keer op keer bewijzen en die uiteraard ook verder naar jouw wensen zullen worden aangepast.

Prachtig die thema-avonden, maar welk themadiner of themafeest past bij ons?

Hieronder vindt u een keuze aan themafeesten of themadiner die u wellicht zullen aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar het themafeest of themadiner die perfect bij uw doelen past!

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

Thema-avonden 06-22443003

Thema-avonden [email protected]

themadiner mislukte feest aubade

Het Mislukte Feest

Op deze avond zul je erachter komen hoe alle gasten zullen reageren als er van alles verkeerd lijkt te gaan op deze o zo “goed geplande” feestavond. Welkom op Het (toch niet zo) Mislukte Feest!

themadiner galgenmaal

Het Galgenmaal

Dit originele themadiner is een mooie mix tussen Allo Allo, Fawlty Towers, The Adams family en Monthy Python. De Oostenrijkse familie Von Romp zal er alles aan doen om één van de gasten te onthoofden!

themafeest themadiner bedrijfsuitje

Moorddiner - Murder She Wrote

Op deze avond doet iedereen wel héél hard zijn/haar best om de nieuwe ambassadeur van ‘De Club Der Whelvaerentheydt en Ghaelantheydt’ te worden. Ze gaan hiervoor zelfs over lijken..

themadiner_bedrijfsuitje_moorddiner_moord klein

Moorddiner - Who Killed Milady

De dood van Lady Butterscotch lijkt in alle opzichten verdacht, maar het lukt de politie niet om de dader te vinden. Help jij detective Henk Paljas met het vinden van de moordenaar?

bedrijfsfeest en act imagine

Themafeest Imagine

Dit is een feest van fantasie, creativiteit en energie. Op deze avond willen we het beste in het gezelschap naar boven halen en de Muze Mare zal jullie meenemen in de wereld van fantasie en dromen!