Locaties ter Inspiratie in Nederland

Intell hotel Zaandam
Inspirerende locaties in Nederland
Slider

Locaties in Nederland ter inspiratie voor spelprogramma’s, city-adventures,
vergaderbreaks, workshops, themadiners, feesten acts en entertainment!

Locaties kunnen je event maken of breken. Hoe goed, leuk en doordacht je programma ook is, hij valt of staat met de gekozen locaties! Art of Events is een volledig onafhankelijk evenementen- en organisatiebureau dat met veel liefde onze klanten opmerkzaam maakt op inspirerende locaties voor spelprogramma’s, city-adventures, vergaderonderbrekers, workshops, acts en entertainment en thema-avonden. Al meer dan  20 jaar was Art of Events op vele evenementenlocaties te gast en met liefde vaak kind aan huis. Daar zitten de meest mooie, leuke en bijzondere plekjes tussen voor uw evenement, festival, meeting, feest, bedrijfsfeest, buitenactiviteit of workshop. Het is maar net wat bij u, uw gezelschap en uw doelen past.

Negen bijzondere locaties verspreid over Nederland die ons inspireren door hoe ze zijn, werken, eruit zien en natuurlijk wat ze uiteindelijk leveren!

Hier onder ziet u een overzicht van locaties die wij zelf heel bijzonder en inspirerend vinden. Op al die bijzondere plekken kunt u klikken voor meer informatie en foto’s. Uiteraard is dit geen uitputtend overzicht. Het is, zoals gezegd, meer om te inspireren! Wij houden ons overigens van harte aanbevolen voor uw pareltjes van locaties. Dat mag in heel Nederland zijn want we werken tenslotte ook in geheel Nederland! Welke hotspots en/of bijzondere locaties moeten we volgens u ook opnemen op deze pagina?

Hoe weten we wat voor ons een geschikt event is en dan ook nog op welke locatie dat kan plaatsvinden?

U kunt op deze website ook eerst eenvoudig klikken op een van de mogelijke categorieën zoals spelprogramma’s, workshops en vergaderbreaks, city-adventures, thema-avonden, of kijken bij acts en entertainment. Daar vindt u een keur aan mogelijkheden die u wellicht zullen aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende event. Daarbij kijken we samen met u met even zoveel plezier naar de locaties die vervolgens helemaal hierbij passen. Daarbij nemen we alle belangrijke variabelen met u door. Van plaats en ruimte tot sfeer, bereikbaarheid en budget. U een geslaagd event? Iedereen happy!

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

Locaties ter Inspiratie in Nederland 06-22443003

Locaties ter Inspiratie in Nederland [email protected]