Zakelijk op maat

artofevents
event op maat
Zakelijk op maat

Zakelijk evenement op maat in Nederland en België

Art of Event is een volledig onafhankelijk organisatie- en evenementenbureau. In de afgelopen ruim 20 jaar was Art of Events juist daarom op vele locaties in Nederland en België (Vlaanderen) met plezier gast en vaak kind aan huis. Daar leerden we de meest mooie, leuke en bijzondere plekjes kennen voor je zakelijk evenement op maat. Daarbij beschikken we inmiddels over en breed netwerk van toeleveranciers. Bevlogen professionals op tal van gebieden zoals entertainment, techniek, multimedia, catering e.d. met wie we bijzonder graag werken. Echter, we blijven er altijd onafhankelijk van. We streven naar 100% transparantie en handelen bij alles uitsluitend in het belang van de klant. Wij adviseren en werken graag met co-creatie, maar uiteindelijk bepaal jij wat je wilt richting zakelijk evenement op maat. Het is immers maar net wat bij jou, jouw gezelschap en je wensen, doelen en budget past.

Dream, create, decide, commit, succeed, inspire.

Waarom een zakelijk event op maat?

Een evenement is een krachtig en doeltreffend instrument om bij de doelgroep onder de aandacht te komen. Het biedt dé manier om op een betekenisvolle wijze de zintuigen te prikkelen en waarden, boodschappen en doelen te vertalen naar je doelgroep. Dat telt bij elk zakelijk evenement op maat. Of het nu een meeting, congres, open dag, dealer-dag, opening, jubileum, productpresentatie, kick-off of relatie-event is. Wij durven daarbij buiten de gebaande paden te denken. We gebruiken ons verbeeldingsvermogen en zoeken waar mogelijk naar een sterke conceptuele samenhang. Een geslaagd zakelijk evenement op maat vereist een doordachte mix van cultuur, goede smaak en durf, op basis van een goed doortimmerd verhaal. Het vergt bovendien een nauwgezette aanpak, van conceptontwikkeling tot en met productie en realisatie. Onze concepten zijn een samenspel van innoverende elementen – de chemie tussen locatie, inrichting, catering, techniek, entertainment en vooral: ‘het verhaal’ wat verteld en beleefd moet worden!

Ook zin in een geslaagd evenement op maat?

Art of Events is boven alles storyteller en bedenker van unieke, passende concepten voor zakelijk evenementen op maat. Onze vaardigheden en opgedane expertise zetten we graag voor je in! Tal van bedrijven, organisaties en locaties gingen je voor en beschouwen Art of Events als dé specialist voor zakelijk op maat gemaakte concepten. Voor die erkenning zijn we dankbaar, maar nog liever horen we het na afloop van jullie! In een persoonlijk gesprek verkennen we graag naar de mogelijkheden!

Partner in zakelijk evenement op maat.

Maar welk zakelijk evenement past nu bij ons? Zoals al waarschijnlijk duidelijk is hebben we een uitgebreide ervaring en een persoonlijk netwerk. Daarnaast hebben we ruim 20 jaar kennis en ervaring in de festival-, evenementen- en entertainment branche en gevoel voor mensen en sfeer en dit kunnen we combineren met wensen, visie, missie en doelstellingen van onze klanten. In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar welk zakelijke evenement op maat nu perfect bij uw doelen past!  Onze wens en doel is onderscheidend te zijn in kwaliteit, expertise en service en daardoor een duidelijke toegevoegde waarde voor de realisatie van uw zakelijk evenement op maat!

En hoe nu verder?

Laat uw wensen aan ons weten, dan komen wij met een passend voorstel.  Van klein tot groot evenement met alleen een act, achtergrondmuziek, feestband, openingsact, bekende artiesten, tot een heel avondvullend programma compleet in stijl en thema geheel op maat voor jullie bedacht!

“At first they will ask why you’re doing it, later they will ask how you did it.”

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

 

Zakelijk op maat 06-22443003

Zakelijk op maat [email protected]

Zij gingen je voor