Workshops & Vergaderbreaks

artofevents
workshops
Workshops &
Vergaderbreaks

Workshops en vergaderbreaks in heel Nederland en België!

Op deze pagina laten we je graag kennismaken met onze workshops en vergaderbreaks.  Deze kunnen plaatsvinden op elke daarvoor geschikte locatie in elke plaats in geheel Nederland en België (Vlaanderen)! Doordat Art of Events een mobiel evenementenbureau is, zijn we in de afgelopen 20 jaar al op veel verschillende plekken geweest zoals; steden, bossen, parken en zelfs stranden. Daar leerden we de meest mooie, leuke en bijzondere plekjes kennen. Op vele locaties zijn we dan ook met plezier gast en vaak kind aan huis. We laten je dan ook graag kennismaken met hun mogelijkheden, maar je kiest altijd zelf. Van ons hoef je nergens heen en sterker nog, vaak zijn jullie al ergens en dan komen we graag naar je toe. Jouw wensen staan voorop!

Op zoek naar verrassende, originele en leerzame workshops en vergaderbreaks?

Wij bieden workshops en vergaderbreaks met inhoud gekoppeld aan heel veel plezier en geschikt voor diverse leeftijden en doelen. Workshops en vergaderbreaks op het gebied van muziek, dans, theater, culinair, creatief, sportief en gedrag.

Workshops en vergaderbreaks, altijd op niveau!

Maximale beleving in de vorm van originele workshops en vergaderbreaks gegeven door enthousiaste, plezierige en ervaren beroepskrachten. Professionals die begrijpen dat ‘het broodje tevredenheid’ een combinatie is van kwaliteit, enthousiast overbrengen en begrijpen waar het plezier in zit.

Workshops en vergaderbreaks, verrassend leuk en aangenaam actief!

Onze workshops en vergaderbreaks voor groepen in Nederland en België hebben inmiddels hun waarde voor de combinatie van plezier, teambuilding, training en andere doelen keer op keer bewezen. Het zijn bovendien workshops en vergaderbreaks die nauwgezet op jouw groep en wensen wordt aangepast. Ze zijn daarom voor veel doeleinden geschikt zoals bedrijfsuitje voor het personeel, maar ook als uitje voor groepen vrienden of zelfs voor families.

Wat is dan de juiste workshop of vergaderbreak voor ons?

Hieronder vindt u een keur aan workshops en vergaderbreaks die u wellicht zullen aanspreken. U bent maar een klik verwijderd van vergaderbreaks zoals Bosgolf, Klootschieten, Fortengolf, Bamboestieken of juist een Pubquiz. Misschien wilt u echter wel kiezen voor iets heel anders en kiest u liever voor een van de volgende workshops zoals de workshop Smartlappen, Etiquette, Theatersport, Discodansen, Percussie, Linedance, Schermen, Servies schilderen, Creatief, Pimp Mien Klomp, Graffiti of juist de energieke workshop Haka! En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar de workshop of vergaderbreak die perfect bij uw doelen past!

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

Workshops & Vergaderbreaks 06-22443003

Workshops & Vergaderbreaks [email protected]

vergaderbreak utrecht actie

Klootschieten

Klootschieten is een gemakkelijk toegankelijk uitje. Het is een activiteit waarbij je kunt ontspannen door inspanning en er zijn geen speciale vaardigheden voor nodig!

fortengolf_header

Fortengolf

Het kortdurende groepsuitje Fortengolf is een combinatie van golf, croquet en midgetgolf én de leukste manier om de bijzondere Forten van de Hollandse Waterlinie te beleven!

vergaderbreak actief

Bosgolf

Bosgolf is een kruising tussen het bekende golf, midgetgolf, croquet en boerengolf. In het bos wordt een verrassend en gevarieerd parcours uitgezet met verschillende holes.

bedrijfsuitje avond

Pubquiz

In de pubquiz staan plezier, gezelligheid en hilariteit centraal. Door middel van leuke en uitdagende vragen wordt je kennis getest op verschillende vlakken.

workshop actief teambuilding

Workshop Theatersport

Humor, fantasie, improvisatie en een goed humeur. Je zult versteld staan van je eigen kunnen en je hoeft er echt niet voor geleerd te hebben!

workshop etiquette leuk

Workshop Etiquette

Na deze workshop weten de deelnemers precies ‘hoe het hoort’. Moeilijk? Nee hoor, want etiquette heeft alles te maken met goede omgangsvormen en wellevendheid.

workshop_vergaderonderbreker_smartlappen_theater2

Workshop Smartlappen

Zing uit volle borst mee met de leukste en bekende levensliederen, oftewel smartlappenmuziek! De muziek die je volop hoort in de kroegen en over de straten hoort schallen.

workshop discodansen

Workshop Discodansen

Geweldig die typische danspasjes uit de 70’s en 80’s! De magische pasjes en armbewegingen. Menigeen die deze tijd heeft meegemaakt kan ze dromen.

workshop personeelsuitje actief

Workshop Percussie

Onder begeleiding van een plezierige, enthousiaste en ervaren percussionist spelen deelnemers op een aantal percussie-instrumenten om een heerlijk ritmisch en vooral swingend stuk te maken!

LINEDANCING_BENEN

Workshop Linedance

Solodansen met een gezellige groep mensen op typische Westernmuziek. Step by step, compleet met hoed en rode zakdoek jippiaye! Een dansvorm die je alleen, maar toch in een gezelschap kan uitoefenen.

spelprogramma_bedrijfsuitje_bamboestieken

Workshop Bamboestieken

Een bijzondere activiteit waarbij met bamboestokken en elastieken letterlijk en figuurlijk teambuilding naar een hoger niveau wordt getild! Ga aan de slag om een origineel, hoog, bouwwerk te maken.

workshop_vergaderonderbreker_schermen_allen

Workshop Schermen

Vroeger een belangrijke activiteit van de adel, nu een geweldige en leuke manier om met je team, in het kader van bijv. teambuilding, deze spannende sport zelf te beoefenen.

workshop leuk creatief

Workshop Servies Schilderen

Ben jij helemaal uitgekeken op je servies en wil je voortaan lekker eten van een fleurig bord en drinken uit een vrolijk glas? Maak dan met ons je eigen en unieke servies!

bedrijfsuitje creatief

Workshop Creatief

Wil je een gezellige en creatieve workshop, maar is het om welke reden dan ook op voorhand lastig te kiezen? Deze workshop is een combinatie van servies schilderen, klompen pimpen en glas schilderen.

creatief workshop schilderen

Workshop Pimp Mien Klomp

Te gek voor woorden, maar o zo leuk! Blaas de klomp nieuw leven in en help hem om weer echt hip te worden. Dit kan natuurlijk alleen met uw eigen ontwerp, beschildering en decoratie!

GRAFITTI_BEZIG

Workshop Graffiti

Je ziet het overal om je heen, het ene mooier dan het ander, maar aangezien het op de meeste plekken niet legaal is, heb je het waarschijnlijk nog nooit gedaan: graffiti spuiten!

workshop bedrijfsuitje

Workshop Haka

Haka is een wereldberoemd dansfenomeen uit Nieuw-Zeeland. Geschikt voor eenieder die met een groep mensen een energieke, verbindende en originele workshop wil organiseren.