Spelprogramma’s

spelprogramma activiteiten
spelprogramma activiteiten
Spelprogramma's

Spelprogramma’s in allerlei soorten en maten!

Onze spelprogramma’s kunnen plaatsvinden op elke daarvoor geschikte locatie in elke plaats in geheel Nederland en België! Art of Events is een mobiel evenementenbureau en volledig onafhankelijk van locaties. In de afgelopen ruim 20 jaar was Art of Events juist daarom voor haar activiteiten waaronder spelprogramma’s te vinden in vele plaatsen, steden, bossen, parken en zelfs stranden in Nederland en België (Vlaanderen). Daar leerden we de meest mooie, leuke en bijzondere plekjes kennen voor je op maat gemaakte spelprogramma. Op vele locaties zijn we dan ook met plezier gast en vaak kind aan huis. We laten je dan ook graag kennismaken met hun mogelijkheden, maar je kiest altijd zelf. Van ons hoef je nergens heen. Jouw wensen staan voorop!

Onze spelprogramma’s zijn verrassend leuk en aangenaam actief.

Spelprogramma’s met de juiste dosis teambuilding, plezier, humor en speelsheid. Spelprogramma’s voor groepen in Nederland en België die hun waarde voor de combinatie van plezier, teambuilding, training en andere doelen keer op keer bewijzen. Spelprogramma’s die nauwgezet op jouw groep en wensen wordt aangepast. Op maat met ervaring noemen we dat! Ze zijn daarom geschikt als bedrijfsuitje voor het personeel, maar ook als uitje voor groepen vrienden of zelfs voor families.

Op zoek naar verrassende, originele en vooral leuke spelprogramma’s voor groepen in Nederland of België?

Hieronder vindt u een keuze aan spelprogramma’s die u wellicht zullen aanspreken. Lees ze vooral goed door en wij hopen dat u dan een keuze kunt maken uit spelprogramma’s zoals; Wie Zijn De Mollen, U Deugt Wij Deugen, Kidnapped, The Ultimate Expedition, The Big Escape en De Grote Verwarring. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende spelprogramma!

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

Spelprogramma's 06-22443003

 Spelprogramma's [email protected]

wie_zijn_de_mollen_citygame

Wie Zijn De Mollen

Je lijkt wel blind als je het niet ziet! Wie Zijn De Mollen is een spannend en zeer vermakelijk spelprogramma vol competitie, interactie en hilarische momenten. Een middag waar vaak nog lang over gesproken zal worden! Mogelijk in Nederland en België!

UDEUGTWIJDEUGEN_SPANNEND

U Deugt, Wij Deugen

‘U Deugt, Wij Deugen’ is een origineel spelprogramma voor teambuilding waarbij de grote groep in diverse kleinere groepen tegen elkaar uitkomen in diverse supertoffe spelonderdelen!

SPELPROGRAMMA_KIDNAPPED_EINDCEREMONIE

Kidnapped

Kidnapped is een spelprogramma en teambuilding activiteit vol teamwork met interactieve, originele, maar ook met humoristische activiteiten die je gasten uitnodigen meer uit zichzelf en anderen te halen.

bedrijfsuitje_teamuitje_bedrijfsuitstap

De Grote Verwarring

De groep wordt bij het begin van het spelprogramma per ongeluk aangezien voor een groep die komt voor reactivering- en resocialisatieprogramma. Wat volgt is een verrassende middag vol teambuilding activiteiten.

Run for your life!

The Big Escape

The Big Escape is een verrassend spelprogramma met unieke teambuilding activiteiten die leiderschap, functionele creativiteit, doelgerichtheid en het vermogen om effectief te communiceren test.

Erehaag!

The Ultimate Expedition

Ben jij helemaal weg van al die uitdagende tv-programma’s zoals Expeditie Robinson, Fort Boyard, Peking Express? Grijp dan nu je kans tijdens dit unieke spelprogramma!