Wie zijn wij?

wie zijn wij
Wie zijn wij?
Slider

Het team van Art of Events heet u welkom!

Great service, great people, great ideas

Onze belofte:

Het team van Art of Events wil belevingen creëren met betekenis. We willen op een energieke, inspirerende en doelgerichte manier de doelstellingen van onze opdrachtgevers vertalen. Doen wat we beloven en verwachtingen overtreffen.

Als team beloven we om ons maximaal in te zetten met onze vaardigheden en expertise

Ons team is voortdurend in gesprek met onze klanten en ze vertellen ons vaak hoe stressvol de verantwoordelijkheid is om een geslaagd evenement te realiseren. We hebben dus een verbintenis met onze opdrachtgevers: we zijn hier om dingen zo eenvoudig mogelijk voor iedereen te maken. We verbinden ons met onze klanten om de hoogste kwaliteit diensten te leveren, zodat uiteindelijk onze klant erop kan vertrouwen dat zij het best mogelijke team hebben ingehuurd om hét droomevenement uit te voeren.


Het team van Art of Events beloofd te doen wat we zeggen

Klinkt eenvoudig toch? We steken niet alleen tijd in de opdracht ‘binnen halen’, maar bovenal in het waarmaken van onze beloftes. Uiteindelijk streven we ernaar dat de opdrachtgever bevestigt dat het team van Art of Events op een energieke, inspirerende en doelgerichte manier de doelstellingen heeft vertaald in een hoogwaardig en in alle opzichten geslaagd evenement.

 

Als team beloven we ervoor te zorgen dat het een aangenaam proces is

We zijn hier om ons werk te doen, maar dat betekent niet dat het onderweg niet prettig mag zijn. We willen het team zijn waar je graag mee werkt en waar je na het evenement mee wilt lunchen. We beloven er te zijn als je ons nodig hebt. We zullen telefoontjes, mailtjes altijd snel beantwoorden en proactief te zijn in onze aanpak en communicatie daarover.


Ons team bestaat ook gewoon uit mensen en dat willen ook graag zijn

Persoonlijk contact en co-creatie is belangrijk in onze manier van werken. Wij zijn mensen, net als jij. Samen zijn we het projectteam. Uiteindelijk worden de prestaties geleverd door mensen. Als je met elkaar energie kunt genereren tijdens het proces dan wordt stress vermeden en adrenaline opgewekt en kom je samen tot een nog beter resultaat. Niets is prettiger dan een goed gevoel vooraf, tijdens maar ook na afloop van een evenement!

“Be kind, have grace, give thanks, speak love, live colourful & stay swaggy.”

Wie zijn wij?

John van Sas

Wordt vrolijk van originele concepten, lef, een smile op het gezicht van de klant. Is gek op sport, festivals en lekker eten en drinken.

Wie zijn wij?

Alissa Ribbers

Wordt vrolijk van het bedenken van nieuwe concepten en het vormgeven daarvan. Is onze taalvirtuoos en grafisch vormgeefster en is gek op haar hond en Schagen (echt waar!)

Wie zijn wij?

Monique Swuste

Wordt vrolijk van een perfecte organisatie en uitvoering, cijfers en budgetten die kloppen en gastvrijheid. Is gek op dansen en reizen naar verre landen.

Wie zijn wij?

Dannick Stuij

Wordt vrolijk van energieke activiteiten en het organiseren daarvan. Houdt van marketing die klopt en is gek op gamen, lezen en films.

personeel evenementenbureau

Indy van Sas

Wordt vrolijk van games, activiteiten en de uitvoering en begeleiding daarvan. Is extreem goed in vreemde talen en in sport, sport en nog meer sport!

Wie zijn wij?

Lianne Brouwer

Wordt vrolijk van het bedenken en vormgeven van games, activiteiten en de uitvoering en begeleiding daarvan. Is daarnaast bijzonder goed in grafische vormgeving en (te) gek op details!