City Adventures

artofevents
city_adventures
City adventures

City adventures overal in Nederland en België!

Op deze pagina laten we je graag kennismaken met onze city adventures. Art of Events is al ruim 20 jaar een mobiel evenementenbureau. We hebben daardoor al heel wat prachtige steden, plaatsen en plekjes gezien! Deze verrassende stadsavonturen kunnen dan ook plaatsvinden in elke plaats of stad in geheel Nederland en Vlaanderen!

City adventures combineren de leukste activiteiten met de mooiste plekjes in de stad!

Onze City adventures combineren vragen, activiteiten en uitdagingen met de meest mooie plekjes en de verborgen geheimen van de bewuste stad. Het zijn city adventures die bovendien meerdere doelen kunnen dienen. Zo’n stadsavontuur heeft competitie-elementen, actie en interactie en is daarnaast bevorderend voor samenwerking en teambuilding. En de mensen die daar niet zo mee bezig zijn hebben het vooral over de originele en vermakelijke kant van het programma.

City adventures op maat gericht op uw wensen!

Deze stadsavonturen voor groepen in Nederland en België hebben in de afgelopen jaren hun waarde voor de combinatie van plezier, teambuilding, training en andere doelen keer op keer bewezen. City adventures die bovendien nauwgezet op jouw groep en wensen wordt aangepast. Op maat met ervaring noemen we dat! Ze zijn daarom geschikt als bedrijfsuitje voor het personeel, maar ook als uitje voor groepen vrienden of zelfs voor families.

City adventures wanneer u maar wilt!

Uiteraard worden de city adventures aangepast aan uw tijdsplanning. In de regel duurt zo’n stadsavontuur tussen de 3 en 4 uur afhankelijk van uw wensen. Iets korter of juist langer mag natuurlijk ook. Daar bent u geheel vrij in!

City adventures geschikt voor iedereen en op elk moment, weer of geen weer!

Het mooie is dat deze stadsavonturen bestaan uit zeer diverse opdrachten, uitdagingen en vragen.  Dat zijn er zoveel dat je er, in principe, gemakkelijk een dag of langer mee kan vullen. De groepen kunnen/moeten/mogen (strategisch) voor een groot deel zelf kiezen welke vragen, opdrachten en uitdaging ze gaan doen. Zo doe je dus niet alleen wat je wilt kijkend naar de mogelijkheden van de groep, maar ook wanneer je dat wilt. Valt er een druppel dan kun je ook kiezen om eerst de ‘binnen’ activiteiten en vragen te doen. Iedereen weer blij!

Welke city adventure is nu voor u geschikt?

Hieronder vindt u een keuze aan city adventures die u wellicht zullen aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende spelprogramma!

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

City Adventures 06-22443003

City Adventures [email protected]

teambuilding_citygame

Wie Zijn De Mollen - City Edition

Je lijkt wel blind als je het niet ziet! Wie Zijn De Mollen is een spannend en zeer vermakelijk spel vol competitie, interactie en hilarische momenten. Een middag waar vaak nog lang over gesproken zal worden!

teambuilding_bedrijfsuitje

The Ultimate Expedition - City Edition

Ben jij helemaal weg van al die uitdagende tv-programma’s zoals Expeditie Robinson, Fort Boyard, Peking Express? Grijp dan nu je kans!

ACTIVITEIT_UDEUGTWIJDEUGEN_BV

U Deugt, Wij Deugen - City Edition

‘U Deugt, Wij Deugen’ is een origineel programma voor teambuilding waarbij de grote groep in diverse kleinere groepen tegen elkaar uitkomen in diverse supertoffe spelonderdelen!

spelprogramma_bedrijfsuitje_kidnapped_ceremonie

Kidnapped - City Edition

Kidnapped is een spelprogramma en teambuilding activiteit vol teamwork met interactieve, originele, maar ook met humoristische activiteiten die gasten uitnodigen meer uit zichzelf en anderen te halen.