Ga even terug naar de tijd van de 70’s & 80’s tijdens de Workshop Discodansen. Leer de geweldige danspasjes uit die tijd en als eenmaal de bekende hits uit die tijd uit de boxen knalt lukt het toch niemand meer om stil te blijven staan.

Wat kan ik verwachten van de Workshop Discodansen?

Leer tijdens de Workshop Discodansen onder begeleiding van een ervaren dansleraar de pasjes uit de 70’s & 80’s. Na een korte warming up leer je stap voor stap deze geweldige danspasjes aan. Je leert telkens kleine stukjes van de dans die uiteindelijk aan elkaar worden geplakt en een grote dans vormen. Aan het einde van de workshop hebben de deelnemers de hele dans onder de knie en kunnen zij met de hele groep een spetterend optreden verzorgen.

Is de Workshop Discodansen geschikt voor mijn uitje?

De workshop Discodansen trekt iedereen naar de dansvloer en is erg leuk als opwarmer voor een feestavond. Zodra iedereen op de dansvloer staat gaan alle voetjes van de vloer tot in de late uurtjes. Uiteraard is de workshop ook erg leuk als bedrijfsuitje, familie-uitje of vrijgezellenuitje. Voor jongeren is het extra grappig en fascinerend om deze danspasjes te leren op de muziek uit de 70’s & 80’s.

Wat moet ik nog meer weten?

De workshop Discodansen wordt aangepast op het niveau van de deelnemers. Wil je de workshop Discodansen nog extra aankleden dan zijn er fleurige discobloesjes op aanvraag beschikbaar.

 

Workshop Discodansen Locatie: Flexibel
Workshop Discodansen Prijsindicatie: €14,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten), minimaal 20 personen
Workshop Discodansen Duur: Circa 1 uur

 

De Shelter
“Iedereen die meegedaan heeft aan de workshop discodansen vond het een leuke workshop. Lekker actief bezig geweest en erg gezellig.”
Han
“We hebben met zijn allen genoten van de workshop discodansen. De locatie hier op de HAN was prima. De workshopleider deed het leuk. Kortom, een geslaagde activiteit. Overigens vonden we meerdere activiteiten op de site erg leuk.. maar we moesten een leuze maken. De organisatie en de contact met art of events heb ik als zeer prettig en coöperatief ervaren.”