Een bijzondere activiteit waarbij met bamboestokken en elastieken teambuilding letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau wordt getild. Bij aanvang wordt de groep via een leuke introdcutieactiviteit (of in overleg) opgesplitst in een aantal subgroepen van 10-40 personen. Ieder team gaat individueel aan de slag met het maken van een bamboebouwwerk.

Wat kan ik verwachten van de Workshop Bamboestieken?

Het mooie van Bamboestieken is dat het op speelse en natuurlijke wijze inspeelt op diverse doelen als samenwerking en teambuilding. Daarbij heeft het veel raakvlakken met projectmatig te werk gaan en kan het dus als mooie metafoor dienen.

Is een Workshop Bamboestieken geschikt voor mijn uitje?

De workshop wordt ingezet als uitje, vergaderonderbreker, bedrijfsuitje, maar ook als specifieke teambuilding activiteit.

 

Bamboestieken Locatie: Flexibel
Bamboestieken Prijsindicatie:  € 14,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten), minimaal 20 personen
Bamboestieken Duur: Circa 1,5 uur

Openbaar Ministerie
“Leuk, laagdrempelig. Kan goed worden ingezet als verbindende activiteit voor mensen die in nader regionaal verband met elkaar gaan samenwerken. De activiteit is buiten en heeft daardoor ook in de koude maanden iets extra’s (zeker als dit samengaat met warme chocolademelk).”
Invensys
“Dit was een activiteit welke mijn verwachting heeft overtroffen. Met name door de eenvoud en heel sterk competitie element. Iedereen werd erin meegetrokken.”