Workshop smartlappen in heel Nederland en Vlaanderen!

U zoekt een leuke workshop smartlappen die u met ons in overleg mag vormgeven? Dan bent u op de goede plek. Zing uit volle borst mee met de leukste en bekendste levensliederen en/of schrijf je eigen smartlap. Het kan allemaal!

Wat kan ik verwachten van een Workshop Smartlappen?

Bij een workshop smartlappen gaat het om de muziek die je vaak volop in de kroegen en over straten hoort schallen en die al te vaak wordt samengevat onder levenslied. Lukt het jou om deze liederen met emotie in de stem nieuw leven in te blazen? Na een korte opwarming worden de deelnemers ingedeeld in teams. Ieder team zingt uit volle borst de gekozen smartlappen en/of schrijft een eigen smartlappentekst over een zelfgekozen onderwerp. Daarna kan het lied worden voorgedragen onder begeleiding van instrumentale smartlappenmuziek. Dat kan met gitaar, accordeon en zelfs met saxofoon. Dat hangt ook van de begeleider af!

Wat moet ik nog meer weten over een smartlappen workshop?

Bij een smartlappen workshop hoort ook smartlappenkleding zoals campingsmoking jasjes, hardroze jurken, boa’s, glitter vesten, harten rode kussentjes etc. en er zijn zelf op aanvraag rozen beschikbaar!

Workshop Smartlappen Locatie: Flexibel
Workshop Smartlappen Prijsindicatie: €14,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten), minimaal 20 personen
Workshop Smartlappen Duur: Circa 1,5 uur

 

Marieke van Schendel
“Een workshop smartlappen zorgt automatisch vrij snel voor een jolige sfeer. De workshop leidster paste hierbij ook goed in het plaatje en stuurde bij waar nodig. Het was erg gezellig en een leuke manier van actief bezig te zijn met een groep mensen.”