Ben je uitgekeken op je servies en wil je lekker eten van een fleurig en origineel bord of lekker drinken uit een vrolijk glas, ontwerp dan je eigen en unieke servies in de workshop Servies Schilderen! Individueel of juist een compleet servies voor de speciale gelegenheid thuis of op je werk. Een blijvende herinnering en kunstwerk die je nog kunt gebruiken ook!

Wat kan ik verwachten?

Na een korte uitleg van de workshopgever ga je aan de slag met het ontwerp. Maak een schets op papier en laat je inspireren door de diverse voorbeelden die aanwezig zijn. Daarna ga je dan echt beginnen met het beschilderen van het servies met porseleinverf en stiften. Tijdens deze workshop servies schilderen mag je 2 stuks servies beschilderen (keuze uit: borden of schalen in diverse vormen en maten). Laat je creativiteit de vrije loop en neem aan het einde van de workshop prachtig, zelf beschilderd servies mee naar huis (Het servies moet 24 uur drogen en kan thuis in de oven afgebakken worden op 150 graden. Dan is het ook afwasmachinebestendig.)

Is de Workshop Servies Schilderen geschikt voor mijn uitje?

Heb je een vrijgezellenuitje en vind je het leuk als de vrijgezel een leuke herinnering overhoudt aan deze dag? Maak dan met de hele groep het servies van de vrijgezel compleet. Uiteraard is de workshop Servies Schilderen ook erg leuk om met collega’s, familie of vrienden te doen. Gezellig met zijn alle creatief bezig zijn en laat je verrassen door de leuke resultaten.

 

Workshop Servies Schilderen Locatie: Flexibel
Workshop Servies Schilderen Prijsindicatie: €25,- per persoon (excl. BTW en reiskosten), minimaal 20 personen
Workshop Servies Schilderen Duur: Circa 1,5 uur

 

Achmea
“Gezellig, verbindend en creatief!!”