Vroeger een belangrijke activiteit van de adel, nu een geweldige en leuke manier om met uw team, in het kader van bijv. teambuilding, deze spannende sport zelf te beoefenen. Deze eeuwenoude, nobele sport is vertaald in een workshop die actie, reactie, concentratie en snelheid van je vraagt.

Wat kan ik verwachten van de Workshop Schermen?

De Workshop Schermen begint met een kortverhaal over de geschiedenis van de schermsport. Daarna leer je stap voor stap de technieken van het schermen. Dit begint met het oefenen van het voetenwerk daarna ga je oefeningen doen met een sabel en dan is het tijd voor het echte werk, het duelleren.

Is de Workshop Schermen geschikt voor mijn uitje?

De workshop Schermen is leuk als uitje en bedrijfsuitje. De workshop kan ingezet worden als teambuilding activiteit en kan puur voor de lol gedaan worden. Samen met vrienden, familie of collega’s ben je tijdens deze workshop lekker sportief bezig met deze eeuwenoude sport.

Wat moet ik nog meer weten?

De veiligheid bij deze workshop is gegarandeerd. Het materiaal is van topkwaliteit en de workshopgevers controleren en onderhouden het materiaal na iedere workshop. De workshop Schermen kan zowel op een binnenlocatie als een buitenlocatie gehouden worden.

 

Workshop Schermen Locatie: Flexibel
Workshop Schermen Duur: Circa 1,5 uur