De oer Hollandse klomp hip? Zeker niet! Gaat u tijdens de workshop Pimp Mien Klomp de uitdaging aan om de klomp weer echt hip te maken? Met je eigen ideeën en ontwerp ga je tijdens deze workshop aan de slag om de blankenhouten (kinder)klompjes te pimpen! Een gezellig creatieve en originele workshop met uiteindelijk een leuk cadeau voor jezelf of anderen!

Wat kan ik verwachten?

Na een korte introductie en een aantal voorbeelden, ideeën en tips, ga je zelf aan de slag om de blankhouten (kinder)klompen te pimpen. Voor het pimpen van de klomp zijn veel decoratie materialen aanwezig o.a. verf, spuitbussen, stiften, kraaltjes, schelpen, veertjes, bloemetjes e.d. Aan het einde van de workshop zul je versteld staan van het leuke en vrolijke resultaat.

Is de Workshop Pimp Mien Klomp geschikt voor mijn uitje?

Het is erg leuk om met een internationale groep de oer Hollandse klomp te pimpen. De groep internationale gasten hebben na de workshop meteen een leuke typisch Hollands souvenir. De workshop Pimp Mien Klomp is fantastisch om in een weiland of op een boerderij te laten plaatsvinden. Deze sfeer sluit perfect aan bij het karakter van de workshop.

Wat moet ik nog meer weten?

Het is ook mogelijk om bij de workshop Pimp Mien Klomp klompen in je eigen maat te ‘pimpen’. De extra kosten hiervoor bedragen € 8,- per paar en dienen circa 14 werkdagen voorafgaand aan de workshop te worden besteld.

 

Workshop Pimp Mien Klomp Locatie: Flexibel
Workshop Pimp Mien Klomp Prijsindicatie: €25,- per persoon (excl. BTW en reiskosten), minimaal 20 personen
Workshop Pimp Mien Klomp Duur: Circa 1,5 uur

 

BPC Amersfoort
“We hebben allemaal een hele leuke avond gehad. Iedereen was erg enthousiast over de workshop!!”