Trommels hebben een grote aantrekkingskracht op mensen. Zet een trommel in een ruimte en iedereen die erlangs loopt zal de neiging hebben erop te slaan.

Wat kan ik verwachten van een Workshop Percussie?

Onder begeleiding van een ervaren percussionist speel je samen met je gasten op percussie-instrumenten. Na een aantal oefeningen om verschillende ritmes te volgen, ga je samen één ritmisch stuk spelen. Afgewisseld met een eigen solo, natuurlijk. Er wordt voornamelijk gewerkt met djembés, conga’s, bongo’s en een arsenaal aan klein percussie zoals maracas, tamboerijnen en koebellen.

Is de Workshop Percussie geschikt voor mijn uitje?

De workshop Percussie is een perfect uurtje afleiding tijdens intensieve teambuildingsdagen. Ook is het een erg leuk uitje met vrienden of familie. De workshop Percussie is geschikt voor jong en oud en je hebt er geen bijzondere vaardigheden voor nodig, iedereen kan lekker mee trommelen tijdens de workshop Percussie!

Wat moet ik nog meer weten?

De inhoud van deze workshop kan bij grote groepen (50-100 personen) afwijken. Houd er rekening mee dat iedere docent zijn/haar eigen ‘kleur’ geeft aan de workshop.

 

Workshop Percussie Locatie: Flexibel
Workshop Percussie Prijsindicatie: €14,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten), minimaal 20 personen
Workshop Percussie Duur: Circa 1 uur

 

Ecbo
“de workshop percussie was stimulerend en gaf een nieuwe impuls aan de dag. Rustige start, goede opbouw en je komt samen al snel tot een leuk resultaat. Heel geschikt voor een divers samengesteld team”