Na deze workshop weten de deelnemers precies ‘hoe het hoort’. Tijdens de Workshop Etiquette maak je op een leuke manier kennis met de spelregels van de moderne etiquette. Moeilijk? Nee hoor, want etiquette heeft alles te maken met goede omgangsvormen en wellevendheid. Dit alles natuurlijk met een flinke dosis creativiteit, inventiviteit en een ‘gepast’ gevoel voor humor.

Wat kan ik verwachten van de Workshop Etiquette?

Wij hechten er bij deze workshop waarde aan om vooraf met de opdrachtgever te overleggen wat de wensen en do’s en don’ts zijn. In veel gevallen wordt ervoor gekozen om er wel degelijk iets van op te steken, als het maar vermakelijk is. Bij deze workshop kan amusement dus hand in hand gaan met informatief en is het in de meeste gevallen een kwestie van luisteren én doen.

 

Wat moet ik nog meer weten?

Een leerzame activiteit en ervaringen delen in combinatie met het oefenen van gebruiken en rituelen. De Workshop Etiquette kan natuurlijk gecombineerd worden met een lunch, borrel en/of BBQ na afloop. We helpen je graag met een event op maat.

 

Workshop Etiquette Locatie: Flexibel
Workshop Etiquette Prijsindicatie: €14,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten), minimaal 20 personen
Workshop Etiquette Duur: Circa 1,5 uur

 

Liander Klant & Service
“Het was een “luchtige” workshop etiquette met veel lachen en waarbij de input vanuit ons en vanuit de actrice goed in evenwicht was. De actrice wist goed aan te voelen wanneer zij ons moest prikkelen en wanneer zij het voortouw moest nemen. Mijn complimenten!”
Schakelring
“Positief: Humor, interactief en ontspannend, aanzet tot denken, geweldig, knap om mensen door houding snel “welkom” te laten voelen. Is erg inspirerend”