Wil je een gezellig en creatief dagje uit als familiefeest of bedrijfsuitje? Dan ben je bij ons aan het goede adres. In deze creatieve workshop bieden wij verschillende mogelijkheden aan, bestaande uit Servies schilderen, Pimp Mien Klomp en Glas Schilderen. Nieuwsgierig?

Wat kan ik verwachten van de Workshop Creatief?

Pimp Mien Klomp: Te gek voor woorden, maar oh zo leuk! Blaas de klomp nieuw leven in en help hem om weer echt hip te worden. Dit kan natuurlijk alleen met uw eigen ontwerp, beschildering en decoratie. Deze klompen zijn origineel en meer dan leuk voor jezelf én als cadeau.

Servies en glas schilderen: Thee schenken uit een unieke theepot, koffiedrinken uit een persoonlijk kopje of eigen glas? En wat dacht je van een compleet tapasservies met glazen beschilderd door jou en je vrienden/vriendinnen? Deze voorbeelden en vele andere mogelijkheden zijn mogelijk bij de Workshop Creatief!

Hoe gaat de Workshop Creatief in zijn werk?

Aan het begin van de workshop krijgt iedereen een korte introductie over de mogelijkheden die er zijn. Je kunt zelf kiezen of je een klomp wilt pimpen, porselein of glas wilt gaan beschilderen. Om een idee te krijgen van het eindresultaat, worden er een aantal voorbeelden getoond. Vervolgens kun je zelf aan de slag!

Als je kiest voor het pimpen van een klomp, krijg je twee blankhouten kinderklompen. Het is ook mogelijk om klompen in je eigen maat te pimpen, dit kost €8 per persoon extra.

Als je kiest voor het porselein of glas schilderen, maak je dit eerst vetvrij met water en ammonia. Daarna ga je aan de slag met porseleinverf en/of glasverf. Het servies moet 24 uur drogen en kan thuis in de oven afgebakken worden op 150 graden (dan is het ook afwasmachinebestendig). Het servies mag je uiteraard na de workshop gelijk mee naar huis nemen.

 

Workshop Creatief Locatie: Flexibel
Workshop Creatief Prijsindicatie: €25,- per persoon (excl. BTW en reiskosten), minimaal 20 personen
Workshop Creatief Duur: Circa 1,5 uur