Stadsactiviteit met verrassing, originaliteit, actie en heel veel humor!

Op zoek naar een stadsactiviteit die zijn inspiratie vindt in Wie is de Mol? Dan is ons spelprogramma “Wie Zijn De Mollen” echt iets voor jou! Tijdens deze activiteit is er namelijk niet één, maar zijn er meerdere mollen die ontmaskerd moeten worden. Wie Zijn De Mollen’ is een activiteit die meerdere doelen kan dienen. Het heeft competitie-elementen, actie en interactie en is bevorderend voor samenwerking en teambuilding. En de mensen die daar niet zo mee bezig zijn hebben het vooral over de originele en vermakelijke kant van het programma.

Voor elk wat wils!

Bij het spel ‘Wie Zijn De Mollen’ zijn de spelonderdelen volgens het principe ‘voor elk wat wils’ en op een recreatieve manier actief van aard. Het mooie is dat ‘Wie Zijn De Mollen’ bestaat uit zeer diverse opdrachten, uitdagingen en vragen. Daarnaast komen de groepen elkaar ook tegen in uitdagingen die ze direct tegen elkaar spelen. Je speelt dus voor je eigen groep, maar komt ook tegen anderen uit. Al deze spelonderdelen en uitdagingen zijn door ons zelf bedacht en vormgegeven. Dat zijn er zoveel dat je er, in principe, gemakkelijk een dag of langer mee kan vullen. Het doel is om zoveel mogelijk punten bij elkaar spelen in de gegeven tijd, maar de ene opdracht, uitdaging en/of vraag is moeilijker dan de andere en levert dus ook een navenant aantal punten op. De groep moet hier dus zelf keuzes in maken. De Mollen kunnen die keuzes uiteraard beïnvloeden en waar mogelijk de uitkomsten saboteren.

Bent u de Mol?

Uw groep wordt bij aanvang van deze stadsactiviteit in kleinere groepen van circa 8 personen ingedeeld. De individuele groepsleden kunnen in een kort één-op-één onderonsje met de organisatie zelf aangeven of zij de mol zouden willen zijn. Uit die personen wordt één mol voor die ene groep gekozen. Zijn of haar taak is de uitvoering van de spelonderdelen zoveel mogelijk te saboteren, zonder ontmaskerd te worden! Uiteindelijk zullen groepen tegen elkaar strijden en zullen de behaalde resultaten bij elkaar op worden geteld. Aan het einde zal ieder groepslid ook individueel mogen stemmen op wie zij denken dat de mol in hun groep is. Het juist raden van de mol kan bonuspunten opleveren die tezamen met de andere resultaten de overall winnaars zullen aanwijzen! Uiteraard wordt er ook bekend gemaakt wie tijdens het spel het beste heeft ’lopen mollen.’

Waar kan deze stadsactiviteit of groepsactiviteit plaatsvinden?

‘Wie zijn de Mollen’ is een stadsactiviteit die gespeeld kan worden in historische binnensteden en/of sfeervolle plaatsen in Nederland en Vlaanderen, maar is in aangepaste vorm ook geschikt op grotere buitenlocaties zoals bossen etc. Binnen het spel wordt van zowel de steden als de parken gebruik gemaakt. Dat geld ook voor binnen- en buitenlocaties. Met u hopen we natuurlijk op mooi weer en in de regel is dat ook wel het geval, maar mocht het iets minder zijn dan leert de ervaring dat groepen vanzelf meer “indoor” activiteiten kiezen en bij mooier weer schuift dat wat meer naar de buitenactiviteiten. Uiteraard kan het spel, indien gewenst, worden gecombineerd met een heerlijke lunch, lekker borrelen of juist daarna met diner of BBQ. We informeren u graag over de mogelijkheden ter plekke!

Is deze stadsactiviteit geschikt voor jou?

Wie Zijn De Mollen is een leuke en zeer vermakelijke stadsactiviteit vol competitie, interactie en hilarische momenten. Een spel waar vaak nog lang over na wordt gesproken! We hopen uiteraard dat de beschrijving van deze stadsactiviteit u zal aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel opmaat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende event! Dat kan Wie Zijn De Mollen zijn of een ander spelprogramma of stadsactiviteit. Hoe dan ook beloven we u dat we er alles aan gaan doen om van uw event een fantastische beleving te maken.

 

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

Wie Zijn De Mollen? 06-22443003

 Wie Zijn De Mollen? [email protected]

 

Wie Zijn De Mollen? Locatie: Flexibel
Wie Zijn De Mollen? Prijsindicatie: Tot 20 personen €450,00. Daarna per extra persoon €22,50 (excl. btw en reiskosten 0,19 p.km vanuit Utrecht)
Wie Zijn De Mollen? Duur: Circa 3,5 – 4 uur

 

Novartis:
“Een leuk, verrassend en interactief programma! Een aanrader.”