Themafeest Imagine is een feest van fantasie, creativiteit en energie. Met dit themafeest op maat willen we het beste in jou en jouw gezelschap naar boven halen en de Muze Mare zal jullie meenemen in de wereld van fantasie en dromen!

Wat kan ik verwachten?

Bij aankomst op het themafeest wordt je niet alleen hartelijk ontvangen op, maar ook dóór de Rode Loper. De Rode Loper zal je bij aankomst ook gelijk op bijzondere wijze vereeuwigen en vervolgens in goede handen overdragen aan “De Relax BV”. Zij zullen er met behulp van trilplaten, emotie snoepjes, hoofd- nek-, en rug massages alles aan doen om je gedurende de avond geestelijk, spiritueel en fysiek volstrekt gelukkig te maken.

Je kunt daarnaast zelfs deelnemen aan een heuse workshop Ice carven! Ondertussen kun je genieten van heerlijk eten en drinken en je langzaam mee laten voeren door de uiterst sfeervolle loungemuziek die naarmate de avond vordert steeds feestelijker zal worden! Een heerlijke en verrassend vrolijke avond. Een echte energizer!

Waar is het Themafeest Imagine geschikt voor?

Het themafeest ‘Imagine’ is bijzonder geschikt als een op maat themafeest om te inspireren, te verbinden, te energizen en wat praktischer verwoord om de cultuurverandering binnen het bedrijf of juist de bestaande bedrijfscultuur te accentueren. Een andere mogelijkheid is om een mijlpaal te vieren samen met alle betrokken medewerkers waarbij de gezamenlijke inspanning van alle aanwezige talenten geaccentueerd en verbeeld kunnen worden. We kijken graag met je welke doelen je hebt en verwerken die vervolgens in het verhaal, de bijzondere locatie en in de specifieke accenten op het gebied van entertainment, catering, maar ook in de sfeer en uitstraling.

Wat moet ik nog meer weten?

We hechten zeer aan originele en unieke activiteiten. Niet als doel op zich, maar om te verrassen en te energizen. Dat is ook de reden dat bepaalde acts in eigen beheer worden ontwikkeld. Zo zijn o.a. De Relax BV en de fysiek persoon “de Rode Loper” in eigen beheer ontwikkelde acts die we specifiek inzetten bij deze themafeesten op maat! Naast het heerlijke eten en drinken zullen de acts op deze avond je op een prettige manier uitnodigen om betrokken te raken bij deze bijzondere avond. Daarbij hoeft niets! De een vindt interactiviteit prachtig, de ander geniet liever “op afstand”. Hun missie is slechts om jou een fantastische avond te laten beleven die je nog lang met een glimlach op je gezicht zult herinneren!

Imagine is verder geschikt voor volwassenen uit alle mogelijke doelgroepen

 

Themafeest Imagine Locatie: Flexibel
Themafeest Imagine Prijsindicatie: Tot 80 personen €4.000,00 daarna €25,00 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Themafeest Imagine Duur: Circa 6 uur

 

Wegener Uitgeverij (600 personen)
“Het overtrof onze stoutste dromen. Een heerlijk energierijk feest waarbij iedereen waarvoor je het doet er is en enthousiast is.“
CRM Vision (80 personen)
“Boeiend, afwisselend. Een geslaagde combinatie van entertainment en workshops om iedereen in beweging te krijgen, zonder dat dit opdringerig was. Het leukste bedrijfsuitje wat we de afgelopen 20 jaar hebben gedaan! “