In deze workshop maak je op een laagdrempelige manier kennis met improvisatietheater. Voorop staat het hebben van veel plezier en enthousiasmeren van elkaar. Na een hilarische manier van teams formeren wordt er kennis gemaakt met theatersport en zullen er een aantal spellen gespeeld worden.

Wat kan ik verwachten van de Workshop Theatersport?

Bij een theatersportwedstrijd strijden doorgaans twee teams tegen elkaar. Zij doen hun best om zo leuk, grappig en begrijpelijk mogelijk te spelen of iets uit te beelden. De spellen die wij spelen kenmerken zich door een grote toegankelijkheid en zorgen er bijna automatisch voor dat iedereen er heel veel plezier aan beleeft!

Voor deze workshop heb je dan ook geen speciale vaardigheden nodig, alleen een beetje gevoel voor humor en een goed humeur. Je zult verstelt staan van je eigen en andermans kunnen!

Is de Workshop Theatersport geschikt voor mijn uitje?

De competitie van de spellen van theatersport is vooral speels. Als groepsactiviteit is het geschikt voor diverse doeleinden. Het is een uitermate prettige manier om te leren samenwerken, coachen en werkt ook goed als teambuilding. Theatersport is perfect geschikt als onderbreker van een programma of om de ontspanning op te zoeken op een leuke en vermakelijke manier.

 

 

Workshop Theatersport Locatie: Flexibel
Workshop Theatersport Prijsindicatie: €14,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten), minimaal 15 personen
Workshop Theatersport Duur: Circa 1,5 uur

 

Reerink
“Dit was een activiteit waar je alles in kwijt kunt. Ik stond verbaasd over het feit dat ik dit in me had. In het begin was het eng, maar als je eenmaal warm gedraaid bent dan gaat het vanzelf.”
St. Antonius ziekenhuis
“Het was erg leuk om de workshop theatersport te doen aangezien dit bij de meeste redelijk onbekend is. Onze activiteitenleider had de juiste onderdelen gekozen en voelde goed aan wat wel of niet kon. Iedereen heeft erg gelachen en was ontspannen. Veel positieve reacties achteraf! Grote complimenten!”