Uitje met fun & teambuilding!

The Ultimate Expedition is een zeer populair uitje en als spelprogramma geïnspireerd door fantastische en uitdagende programma’s zoals ‘Expeditie Robinson’, ‘Wie is de Mol’, ‘Fort Boyard’, etc. Maar natuurlijk wel met een paar verrassende twists en op maat gemaakt naar jouw gezelschap. Echt een super uitje!

Spelprogramma met vragen, uitdagingen en challenges tegen de andere groepen!

Bij aanvang wordt de groep door middel van een leuke activiteit (of in overleg) opgesplitst in een aantal kleinere groepen van ongeveer 8 – 10 personen. Vervolgens verplaatst ieder team zich naar een plek waar een toffe uitdaging voor de groep of juist tégen een andere groep staat te wachten. Naast deze uitdagingen is er ook een bucketlist met vragen en opdrachten met als grootste uitdaging het scoren van zoveel mogelijk punten.

Met de groep kiezen waar je voor gaat!

Iedere opdracht doet weer beroep op een andere combinatie van kwaliteiten zoals: snelheid, intelligentie, samenwerking, creativiteit, doelgerichtheid, historisch besef, humor, stressbestendigheid etc. Het aantal punten dat met de vragen, opdrachten en uitdagingen wordt behaald wordt is gekoppeld aan de moeilijkheidsgraad of de tijd die er in het vervullen van de opdrachten gaat zitten. De twist zit hem er ook in dat je zelf met de groep bepaalt voor welke vragen, opdrachten en uitdagingen je kiest!

Binnen én buiten! Met dit uitje zit je bij elk weer goed!

‘The Ultimate Expedition’ is een leuk uitje en een zeer vermakelijk spel vol competitie, interactie en hilarische momenten. De spelonderdelen zijn volgens het principe ‘voor ieder wat wils’ en is recreatief/actief van aard. Binnen het spel wordt van zowel de stad als de aanwezige parken gebruik gemaakt. Dat geldt voor zowel de binnen- als buitenlocaties.

Een spelprogramma die bijna overal kan in heel Nederland en Vlaanderen!

Wij organiseren dit uitje graag op elke daarvoor geschikte locatie in Nederland en Vlaanderen. Graag maken we een voorstel op met, indien gewenst met een passend voorstel voor catering vooraf of nadien.

Is dit event geschikt voor ons?

The Ultimate Expedition is een leuk uitje waar vaak nog lang over na wordt gesproken! We hopen uiteraard dat de beschrijving van dit spelprogramma u zal aanspreken. Ook als u er niet helemaal uitkomt helpen wij u graag met het vinden voor het perfect passende event voor u.

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

The Ultimate Expedition 06-22443003

 The Ultimate Expedition [email protected]

 

The Ultimate Expedition Locatie: Flexibel
The Ultimate Expedition Prijsindicatie: Vanaf 20 personen €22,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
The Ultimate Expedition Duur: Circa 3,5 – 4 uur

 

Chevron
“Collega’s waren zeer tevreden over de locatie, de originele spelonderdelen en het weer! En natuurlijk het enthousiasme van de spelbegeleider!”