“Teambuilding to the next level!”

The Big Escape is een unieke teambuilding activiteit met een combinatie van individuele en groepscomponenten. In de teambuilding activiteit worden diverse kwaliteiten gevraagd zoals het tonen van gepast leiderschap, functionele creativiteit, doelgerichtheid, vermogen om effectief te communiceren, om te gaan met conflicterende belangen, het tonen van strategisch inzicht en inlevingsvermogen.

“Zij die opgeven weten nooit hoe dichtbij het doel ze waren”

De groep wordt bij de start van dit spelprogramma verdeeld in een aantal subgroepen. Deze groepen strijden in verschillende opdrachten tegen elkaar in uitdagingen waarbij punten kunnen worden verdiend. Er zijn daarnaast ook bonuspunten voor de door de groep gekozen leider of leidster op dat bewuste moment.

Teambuilding, fun en strategie tegelijk!

De punten is niet het enige wat speelt bij The Big Escape. Zij die bij activiteiten de leiding hebben kunnen “privileges (iets extra’s bij de koffie/ lunch of middagpauze) en bonussen (punten) verdienen. Elke keer kan na een activiteit gaat de groep beslissen of ze hun teamleider of leidster handhaven of juist vervangen. Dit kan om allerlei redenen zijn die kunnen variëren van niet tevreden over tot allerlei andere strategische redenen. Het uiteindelijke doel is het winnende team worden en/of de beste individuele deelnemer.

Aan het einde van de teambuilding activiteit wordt alles opgeteld en de resultaten bekend gemaakt. Deze samenvatting doen we graag met een knipoog en met inachtneming van de vooraf bepaalde doelen. Teambuilding in optima forma!

Is The Big Escape geschikt voor mijn teamuitje of teamuitstap?

The Big Escape is een van die events die geschikt is als teambuilding en management game en/of als bedrijfsuitje met een duidelijke meerwaarde op het gebied van teambuilding, strategisch en actief werken met de aanwezige mogelijkheden en talenten. Het is een activiteit die vraagt om een zo goed mogelijke balans tussen de individuele- en groepsbelangen. De activiteit is daarnaast geschikt voor bewustwording en werken met verschillende bedrijfsculturen en structuren.

 

The Big Escape Locatie: Flexibel
The Big Escape Prijsindicatie: Tot 25 personen € 850,- daarna € 20,- excl. BTW per extra persoon (excl. BTW)
The Big Escape Duur: Circa 3 à 4 uur

 

EL&I-DAK
“Bijzonder, uitdagend, opbouwend, aansprekend.”