Een spetterende interactieve afsluiting van een leuke dag of als een vermakelijke onderbreking van een bijeenkomst? Op de wijze van een repeteerstuk wordt de balkonscène van Romeo en Juliet neerzet. Daarbij wordt gebruik gemaakt van alle aanwezigen! De lol is ook dat iedereen een (actieve of minder actieve) rol heeft en wel van publiek in het theater tot Julia, van gordijnen tot Romeo met z’n paard en van gong tot tuinkabouter. Alles komt er in voor! Het is speelse interactie met daarin mooie metaforen verweven. Een fascinerend, boeiend en hilarisch schouwspel waaruit blijkt wat verbeelding, humor en samenwerking kunnen bewerkstelligen. Dit stuk vraagt van jullie gasten geen voorbereiding

Wanneer is de Act Romeo & Julia een goed idee?

Van alle acts die we u kunnen bieden is de act ‘Romeo en Julia’ het meest breed inzetbaar. Het is vaak het hoogtepunt op menig party, feest en bedrijfsfeest, maar is ook uitermate geschikt voor de afsluiting van een personeelsdag en/of teambuildingdag. Met de act ‘Romeo en Julia’ kunnen we uw gasten verrassen en vermaken op een manier die nog lang op een zeer prettige en unieke manier zal bijblijven!

NB: Een rehearsal play is het oefenen en herhalen van iets dat moet worden uitgevoerd voor een publiek, meestal om de interactie tussen verschillende deelnemende personen testen of te verbeteren. De grap hier is dat het juist geoefend wordt door aal aanwezigen en het publiek zelf. Het is dus door en voor uw gasten. Niets moet en alles mag. Het is laagdrempelige interactie die meestal tot hilarisch groot vermaak leidt!

 

Romeo & Julia Locatie: Flexibel
Romeo & Julia Prijsindicatie: € 450,00 excl. BTW en reiskosten