‘Make the world a warmer and more inspiring place’ is hun missie! Ben je toe aan een behandeling, een sessie, een massage, een therapie, een verzorging, een break, een suctie, een ontluchting, een verwijdering, een verbreding, een versnelling, een correctie, een lift, een verplaatsing of een ontzwamming?

De Relax BV is een hoogwaardige loopact die vooral tot doel heeft om gasten op vrolijke en innemende wijze welkom te heten, ze op hun op gemak te stellen en via het vermaak ook te zorgen dat de interactie tussen de gasten onderling op een leuke manier op gang komt of versterkt wordt. Daarvoor gebruiken ze allerlei karretjes met diverse ‘behandelingen’ (met een knipoog) die hen fysiek, geestelijk en zelfs spiritueel volstrekt gelukkig zullen maken! Bij hun activiteiten concentreren ze zich op beleving, de zintuigen ‘verpakt’ in vermaak met en van de gasten

Is Relax BV geschikt voor mijn uitje?

De loopact ‘De Relax BV’ is inzetbaar op party feest en bedrijfsfeest, maar is ook uitermate geschikt voor beurs, seminair en congres. In alles kunnen ze uw gasten verwelkomen en vermaken op een manier die nog lang op een prettige manier zal bijblijven!

 

Relax BV Locatie: Flexibel
Relax BV Prijsindicatie: € 600,00 excl. BTW en reiskosten

EU Front Desk, Össur Europe
Hartelijk dank voor het doorsturen van de GE-WEL-DIGE foto’s! Iedereen was erg enthousiast over het Relax BV team en de Toilettinies!! Bedank iedereen nog van ons en hopelijk tot volgend jaar!
Mitsubushi Electric Europe BV, (gespeeld in het Engels)
“Thank you for your wonderfull organisator. We had a great evening! We can recommend The Relax BV to everybody who wants to experience a different and exiting evening/dinner. Thank you for taking pictures and sending us a cd-rom!”