In de pubquiz staan plezier, gezelligheid en hilariteit centraal. Door middel van leuke vragen in de vorm van geluidsfragmenten, afbeeldingen en andere verassende vormen wordt uw kennis getest op verschillende vlakken zoals algemene kennis, sport, entertainment, muziek, reizen, etc. Het is dus zeker geen popquiz waarbij alle vragen alleen maar over muziek gaan. Bij de pubquiz kunnen de vragen echt over van alles en nog wat gaan!

De quiz zal uit verschillende rondes bestaan waarin de kandidaten in teamverband de vragen van de quizmaster zullen beantwoorden.

Van Frans Bauer tot Willem van Oranje

De vragen kunnen volledig op maat worden gemaakt door accenten te leggen of vragen over bijvoorbeeld de groep of het bedrijf erin mee te nemen.
Het is een ideale activiteit voor bij de borrel of tussen het eten door! Van Frans Bauer tot Willem van Oranje, van tandenborstels tot voetbal, alles zal voorbijkomen. Geen feitje blijft onopgemerkt!

 

Let op: De pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de pubquiz garant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau!

 

Pubquiz Locatie: Flexibel
Pubquiz Duur: Circa 1 uur (langer in overleg)

 

1

Tour Location