De dood van Lady Butterscotch lijkt in alle opzichten verdacht, maar het is de politie helaas niet gelukt om in de afgelopen 3 weken helder te krijgen hoe het heeft kunnen gebeuren. De butler Jeremy heeft haar dood aangetroffen en hij is er kapot van, maar vond de omstandigheden waarin ze was aangetroffen aan alle kanten wijzen op een misdrijf. Getroffen door een baksteen terwijl ze in de tuin aan het werk was! Toeval? Jeremy was zeer met Milady begaan en moet er niet aan denken dat dit niet opgelost wordt. Hij heeft om die reden een detective ingehuurd, Henk Paljas. Deze is daarop een eigen onderzoek gestart. Jeremy heeft op deze avond jullie allemaal uitgenodigd. Hij hoopt dat jullie als voormalige zakenpartners van Lady Butterscotch met de detective mee willen werken om deze verdachte zaak op te helderen! Er staat een forse beloning op! Gaat het hem lukken?

Wat moet ik nog meer weten over Moorddiner Who Killed Milady?

Tijdens en om het eten en drinken heen zullen onze acteurs hun spel doen op een vermakelijke manier. Ze zullen je daarbij op een prettige manier uitnodigen om betrokken te raken bij de gebeurtenissen tijdens deze avond. Uiteraard is niemand tot iets verplicht! De een vindt die betrokkenheid en de mogelijkheid tot interactie geweldig, de ander geniet zeker niet minder, maar doet dat graag op “gepaste” afstand”. Onze acteurs spelen graag in op wat de gasten hierin, meestal non-verbaal aangeven. Uiteraard is hun doel jou een perfecte avond te bezorgen en volop te laten genieten op een manier die precies bij jou en de andere gasten past!

 

Moorddiner Who Killed Milady Locatie: Flexibel
Moorddiner Who Killed Milady Prijsindicatie: Tot 20 personen €500,00 daarna €25,00 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Moorddiner Who Killed Milady Duur: Circa 3 à 4 uur

 

NXP
“Als afsluitend diner van een talent development programma was het moorddiner een geslaagde opzet. Deelnemers konden na een aantal volle dagen op een relaxte manier samenwerken aan de oplossingen van het moordmysterie. De acteur interacteerde goed met de groep in charmant Engels.”