Heerlijk als bij aankomst op de locatie blijkt hoe blij en gelukkig eenieder is door je zeer gewaardeerde komst. Sterker nog, je blijkt ineens tot de wereld van de “crème de la crème” te behoren en gerespecteerd lid te zijn van de ‘Club der Whelvaerentheydt en de Ghaelantheydt’! Het leuke is: de naambadges liggen al klaar en je mag zelf kiezen welk beroemd/berucht persoon je wilt zijn deze avond! In ieder geval komen op deze avond alle leden van De Club bij elkaar om uit hun midden een nieuwe ambassadeur te kiezen. Niet zomaar één, maar uitsluitend hij of zij die dit jaar niet alleen het meest welvarend was, maar ook het meest maatschappelijk verantwoord ondernam.

Wat kan ik verwachten van Moorddiner Murder She Wrote?

Er is alleen een klein probleempje. Iedereen in de club wil het worden en natuurlijk maak je een goede kans, maar er zijn al doden gevallen en er is een meer dan goede kans dat er nog meer zullen volgen! Entertainment, zang en vlijmscherpe en humoristische scenes zullen elkaar afwisselen! Ondertussen word je van harte uitgenodigd te genieten van elkaars gezelschap en het heerlijke eten en drinken!

Lukt het je om te overleven, samen met je tafelgenoten de moorden op te lossen en verkozen te worden tot ambassadeur of ambassadrice? Wij vertrouwen erop en durven er gif op in te nemen dat het je kan lukken. Veel plezier op deze vermakelijke avond en vergeet niet te genieten van het heerlijke eten en drinken, maar wacht wel met het nemen van de eerste hap!

Wat moet ik nog meer weten?

Naast het heerlijke eten en drinken zullen onze acteurs je vermaken en op een prettige manier uitnodigen om betrokken te raken bij de gebeurtenissen tijdens deze avond. Daarbij hoeft niets! De een vindt interactiviteit prachtig, de ander geniet liever “op afstand”. Onze acteurs spelen feilloos in op wat de gasten “aangeven”. Hun grootste doel is om jou de perfecte avond te bezorgen en volop te laten genieten op een manier die precies bij de individuele gast zelf past.

 

Moorddiner Murder She Wrote Locatie: Flexibel
Moorddiner Murder She Wrote Prijsindicatie: Tot 50 personen €1.350 daarna €22,50 per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Moorddiner Murder She Wrote Duur: Circa 4 uur

 

Fortis Bank
“We hebben genoten van een ontspannen, spannende avond. Het verhaal is erg goed in elkaar gezet met erg rolvaste acteurs. Iedereen deed lekker mee zonder dat het geforceerd overkwam. Zie ook memo van een van onze relaties: “Langs deze weg vanuit Brussel nog mijn meer dan grote dank voor de voortreffelijke feestelijkheden gisteravond. Een “moordavond”. Goede sfeer, lekker Spaans buffet en een legertje acteurs die er zin in hadden! Het was een lichtvoetige avond in een tijd met veel hectiek en daarom des te meer een welcome onderbreking. Nogmaals mijn complimenten”