Het kortdurende groepsuitje en/of vergaderbreak Fortengolf is een combinatie van golf, croquet en midgetgolf én de leukste manier om de mooie en bijzondere Forten van de Hollandse Waterlinie te beleven!

Beleef de geschiedenis

Bij Fortengolf is iedere hole verbonden met een verhaal en de geschiedenis van Fort Vechten en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Dit verrassende leuke spel brengt kennis en plezier voor jong en oud en is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Het doel van het spel is om het parcours in zo min mogelijk slagen af te leggen.

 

Is fortengolf geschikt voor mijn uitje?

Fortengolf is als kortdurende activiteit geschikt als vergaderbreak of een prettige teamactiviteit na een vergadering, congres of andere meeting. Het kan echter ook prima als dagdeelactiviteit gespeeld worden in recreatief of competitieverband. Het is geschikt voor eenieder die actief bezig wil zijn in de natuur, maar ook graag wat cultuur “snuift”.

 

Fortengolf Locatie: Fort naar keuze in de Hollandse Waterlinie
Fortengolf Prijsindicatie: Tot 20 personen €300,- daarna €10,- per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
Fortengolf Duur: Circa 1,5 uur

 

Rabobank
“Art of Events bezit kwaliteit om een grote groep met enthousiasme mee te krijgen voor spel- deelname. Het was plezierig, ontspannen, verrassend en ook professioneel!”