Het  typetje Franky Santegoeds van Tellingen is de illustere act De Paparantinoo. Hij is de meer dan komische noot door op volstrekt onnavolgbare wijze verslag te doen van “het feestje”! Op doortastende wijze weet hij alle verhalen naar boven te krijgen. Uiteraard geeft hij daar een eigen interpretatie aan waar een ieder en dus ook “het onderwerp’ vaak hartelijk om moet lachen.

Wat kan ik verwachten?

Hij vermaakt, zorgt ervoor dat de interactie op gang komt en is op zijn ontwapenende manier scherp in zijn manier van verslaan. Daarbij zal hij nooit kwetsen want het moet vooral wel heel leuk blijven! Ambitieus als hij ‘in zijn vak’ is is er hem ontzettend veel aan gelegen om van deze avond een succes te maken. Hij droomt van een carrière in de showbizz. Deze avond moet voor Franky dé doorbraak worden in de wereld van gossip, roddel en achterklap. Daarbij kan hij best wat hulp gebruiken en dus doet hij graag een beroep op jou voor ‘jouw verhaal’!

Wanneer zijn is Paparantinoo een goed idee?

De act ‘De Paparantinoo’ kan ingezet worden als animatie tijdens jouw feest, diner, meeting, party, beachparty, congres en zelfs als personage tijdens een rondleiding en stadsavontuur. Daarnaast is het uiteraard is ook mogelijk om de act geheel op maat voor jouw gezelschap te maken! Art of Events is immers boven alles storyteller en bedenker van passende concepten. We bedenken en realiseren dan ook graag de act die een meerwaarde kunnen vormen voor jouw evenement!

 

De Papparantinoos Locatie: Flexibel
De Papparantinoos Prijsindicatie:  €330,- (excl. BTW en reiskosten) met Betsy erbij € 660,00 (excl. btw en reiskosten)

NB De act kan aangevuld worden met Franky’s ex en tevens voormalige collega Betsy van Geiningen. Zij is een vrolijke flapuit, maar schijn bedriegt soms want met haar vrolijke voorkomen weet ze uw gasten te verleiden tot het geven van ‘zeer gevoelige informatie’!