Teamuitje met veel originaliteit, interactie en humor.

In dit verrassende teamuitje zit alles wat een uniek groepsactiviteit nodig heeft. Het is een activiteit waarbij teambuilding op speelse manier bevorderd wordt en die altijd maximaal aan de groep en beoogde locatie aangepast wordt. Afhankelijk van de gekozen locatie kan het teamuitje in bos of parkachtige gebieden ook worden begeleid door de akela Ad Hoc van de Scouting. Hij vervangt dan de sergeant die met name actief is op de Forten en in de Vestingsteden, maar het archetype blijft in hoge mate hetzelfde.

Een verrassend teamuitje met een verhaal

Het verhaal? Sergeant Vredestein, de ‘baas’, biedt (naar eigen zeggen zeggen) al jaren op speciaal verzoek van toen nog Hare Majesteit Beatrix met groot succes speciale activeringsprogramma’s aan op speciaal daarvoor geschikte Forten en Vestingsteden in geheel Nederland. De sergeant wordt verder niet gehinderd door valse bescheidenheid en zal dan ook de eerste zijn om uit te leggen dat ervaring, kennis en kunde vertaald in een perfect teambuilding programma de basis vormen van het ‘enorme’ succes van dit resocialisatieprogramma.

Teamuitje met directe communicatie!

De sergeant kent verder maar één manier van communiceren en dat is zeer direct. Leidinggeven is volgens hem in het geheel niet moeilijk als je het maar “ziet” en vervolgens over gaat tot ACTIE! Het gevolg van zijn “succes” is echter wel dat hij in het land een zeer gevraagd en gevierd spreker is op congressen en andere meetings. Om die en andere MVO redenen en niet omdat het goedkoop is werkt hij sinds kort met stagiairs die hij de fijne kneepjes van het vak bijbrengt.

Op kamp met de sergeant is geen teamuitje!

Tot z’n grote verdriet hebben deze stagiairs zo hun eigen ideeën en initiatieven en zien dit bijzondere spelprogramma meer als een leuk teamuitje! Alleen de term al TEAMUITJE…… en dan moet het nog leuk en gevarieerd zijn ook, de sergeant gruwelt ervan! Ze moeten gewoon luisteren en doen wat ik zeg! Wat nu teamuitje?! Gewoon handen uit de mouwen, rust, reinheid, regelmaat en ACTIE!

Teambuilding meets teamuitje

De Grote Verwarring is een van de events die een mooi midden is tussen een teamuitje en een teambuilding programma waarbij bedrijfsculturen en projectmanagement op een goedmoedige manier verbeeld worden. In overleg kan het meer ter vermaak of ondersteunend aan bepaalde doelen worden ingezet. Er zit veel originaliteit en interactie in de activiteit die moeten leiden tot een verhogen van het teamgevoel en de mate van energie die er in de groep zit.

 

De Grote Verwarring Locatie: Flexibel
De Grote Verwarring Prijsindicatie: Tot 25 personen €850,-daarna €20,- per extra persoon (excl. BTW en reiskosten)
De Grote Verwarring Duur: Circa 3 – 4 uur

 

Advocatenkantoor Wijn & Stael
“De dag liep vlekkeloos, flexibel, meedenken met tijdprogramma. Zo kun je het goed uit handen geven. De Grote Verwarring is erg verrassend. Leuk om in kleinere groepen uiteen te gaan en zo iedereen bezig te zien. Leuke opbouw. Is zoveel ADHD niet slecht voor je gezondheid? (haha). Romeo & Julia aan het einde erg origineel. Een aanrader. Zeer goed eten trouwens op het Fort!”
Isala Klinieken (38 personen)
“We hebben de grote verwarring als erg leuke teambuildingsactiviteit ervaren. De begeleiding was erg enthousiast, flexibel en speelde goed in op onze wensen. De locatie die aangeboden werd voldeed prima. Het contact voorafgaand aan de activiteit verliep prima, goede bereikbaarheid en snelle reactie via de mail. Zeker een aanrader!!”
NS Reizigers
“Samenwerking was bij dit uitje erg belangrijk! En zo leer je je collega’s goed kennen. Het weer was prachtig, we hebben genoten! Moe maar voldaan gingen we naar huis!”