Locaties ter Inspiratie in Vlaanderen

Inspirerende locaties Vlaanderen
Slider

Locaties in Vlaanderen ter inspiratie voor spelprogramma’s, city-adventures,
vergaderbreaks, workshops, themadiners, feesten, acts en entertainment!

Locaties kunnen je event en/of bedrijfsuitstap maken of breken. Hoe goed, leuk en doordacht je programma ook is, hij valt of staat met de gekozen locaties! Art of Events is een volledig onafhankelijk evenementen- en organisatiebureau . We maken met veel liefde onze klanten opmerkzaam op inspirerende locaties. Deze zijn vaak geschikt voor verschillende events en bedrijfsuitstappen zoals  spelprogramma’s, city-adventures, vergaderonderbrekers, workshops, acts en entertainment en thema-avonden. Al meer dan  20 jaar was Art of Events op vele evenementenlocaties te gast en met liefde vaak kind aan huis. Daar zitten de meest mooie, leuke en bijzondere plekjes tussen voor uw bedrijfsuitstap, evenement, festival, meeting, feest, bedrijfsfeest, buitenactiviteit of workshop. Het is maar net wat bij u, uw gezelschap en uw doelen past.

Negen bijzondere locaties verspreid over Vlaanderen die ons inspireren door hoe ze zijn, werken, eruit zien en natuurlijk wat ze uiteindelijk leveren!

Hier onder ziet u een overzicht van locaties in Vlaanderen die wij zelf heel bijzonder en inspirerend vinden. Op al die bijzondere plekken kunt u klikken voor meer informatie en foto’s. Uiteraard is dit geen uitputtend overzicht. Het is, zoals gezegd, meer om te inspireren! Wij houden ons overigens van harte aanbevolen voor uw pareltjes van locaties in Vlaanderen. We werken op verzoek ook meertalig en dat is vaak handig om het zo voor iedereen leuk te houden. Welke hotspots en/of bijzondere locaties in Vlaanderen moeten we volgens u ook opnemen op deze pagina?

Hoe weten we wat voor ons een geschikt event is en dan ook nog op welke locatie in Vlaanderen dat kan plaatsvinden?

U kunt op deze website ook eerst eenvoudig klikken op een van de mogelijke categorieën. Voor een bedrijfsuitstap kunt u bijvoorbeeld kiezen uit: spelprogramma’s, workshops en vergaderbreaks, city-adventures, thema-avonden, of kijken bij acts en entertainment. Daar vindt u een keur aan mogelijkke bedrijfsuitstappen die u wellicht zullen aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende event. Daarbij kijken we samen met u met even zoveel plezier naar de locaties in de door u gewenste omgeving in Vlaanderen die hier vervolgens helemaal bij passen. Daarbij nemen we alle belangrijke variabelen met u door. Van plaats en ruimte tot sfeer, bereikbaarheid en budget. We werken graag op de voor uw geschikte locatie immers … U een geslaagd event? Iedereen happy!

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

Locaties ter Inspiratie in Vlaanderen 0031 (0)6  22443003

Locaties ter Inspiratie in Vlaanderen [email protected]