Sava

Mechelen_Sava_Tapas
Sava, hippe en vernieuwende tapasbar
Mechelen_Sava_Grote Markt
Sava, met terras op de Grote Markt in Mechelen
Mechelen_Sava_Tapas2
Sava met beneden- én bovenverdieping!
previous arrow
next arrow
Slider

SAVA, een hippe, vernieuwende tapasbar in Mechelen!

Op de Grote Markt van Mechelen, voorzien van zuiderse terrastafeltjes, ligt de tapasbar SAVA. Het historisch pand ‘De Kat’ bestond reeds in 15e eeuw, werd in 1661 heropgebouwd en vanaf dan gebruikt door apothekers en geneesheren. De ‘cartouchen’ en afbeeldingen op de geklasseerde voorgevel zijn stille getuigen van deze ‘medische’ periode. Vanaf de 19e eeuw dient deze uiterst sfeervolle locatie bijvoorbeeld als herberg, restaurant en nu tapasbar. De grote ramen aan de voorkant van het gebouw zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, wat de ruimte aangenaam en open maakt. De bar heeft ook een tweede verdieping. De ruimte is een weerspiegeling van de gelijkvloers, op enkele details na. In combinatie met het terras biedt de tapasbar voldoende plaats voor een ruim publiek.

Een event samen met collega’s, familie en vrienden in Mechelen met SAVA als mogelijke start of eindlocatie? Gewoon doen!

SAVA heeft een volledig dagmenu in de aanbieding. Van een heerlijk ontbijtje tot tapas tot middernacht. En daarbij is het ruime aanbod aan wereldwijnen een meerwaarde voor de bar. Het hoeft niet natuurlijk want we blijven onafhankelijk van locaties, maar SAVA kan de plek zijn van waaruit we spelprogramma’s en city-adventures opstarten en waar we meer dan graag terugkomen of uiteindelijk eindigen.

Ook zin in een geslaagd event in het centrum van Mechelen met de Grote Markt en dus ook SAVA als pleisterplaats?

We komen graag met onze events in Mechelen en zien De Grote Markt met SAVA als een ideale plek om de middag te beginnen of om er na het event juist met elkaar te eten en te drinken. Het is ook een fijne plek om vanuit te werken. Er kan veel rond deze bijzondere locatie. Zoals gezegd kan het de prima plek zijn van waaruit we spelprogramma’s en city-adventures opstarten. Openbaar vervoer waaronder treinstation en parking zijn vlakbij en dan ook nog een mooi parkje bij de Kruidtuin wat ideaal is voor teambuilding activiteiten als het lekker weer is. Het moet dus wel gek lopen wil je hier geen perfect evenement kunt laten organiseren waar je heel vrolijk van wordt!

Hoe weten we wat voor ons een geschikt event is in of rond SAVA in Brussel?

U kunt op onze website eenvoudig klikken op een van de mogelijke categorieën zoals city-adventures, spelprogramma’s, workshops en vergaderbreaks, Daar vindt u een keur aan mogelijkheden die u wellicht zullen aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende event in Mechelen. Een prachtige stad die ongetwijfeld ook uw hart zal stelen!

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

0031 (0)6 22443003

 [email protected]

Mechelen_Sava_Tapas4
Mechelen_Sava_Tapas3
Mechelen_Sava_Tapas2
Mechelen_Sava_Tapas
Mechelen_Sava_Grote Markt
previous arrow
next arrow
Slider