Infirmerie

Tongeren_locatie_brasserie_feestzaal_Infirmerie5
Infirmerie
Tongeren_locatie_brasserie_feestzaal_Infirmerie
Infirmerie
Tongeren_locatie_brasserie_feestzaal_Infirmerie4
Tongeren_locatie_brasserie_feestzaal_Infirmerie2
Infirmerie
previous arrow
next arrow
Slider

Events in allerlei soorten en maten in en rond locatie De Infirmerie in Tongeren!

De Infirmerie in Tongeren. Dat betekent de oudste stad van België, op het gezelligste begijnhof van Vlaanderen, in één van de mooiste panden van Tongeren! Wie daarnaast de locatie kent weet dat de locatie perfect geschikt is voor de meest uiteenlopende evenementen zoals een bedrijfsfeest, themadiner, conferentie, workshop, vergadering, netwerkbijeenkomst, jubileum, personeelsfeest, productlancering, maar ook voor tal van andere andere bijeenkomsten. Daarnaast is het een perfecte uitvalsbasis voor diverse city-events, spelprogramma’s en andere teambuilding activiteiten.

Een event samen met collega’s, familie of vrienden bij De Infirmerie in Tongeren. Doen!

Wij ontvangen u graag in één van de mooiste locaties van Tongeren. De Infirmerie staat voor Groots Genieten! Een uniek historisch kader met een eigentijdse look en een prachtige tuin biedt een veelheid aan mogelijkheden. In de prachtige feestzaal op de eerste verdieping van de Infirmerie kunnen we u belevenissen van een werkelijk hogere orde bieden. Sowieso kan er echt heel veel op de voormalige Infirmerie en de voormalige Ursulakapel. Het is dan ook geschikt voor een breed palet van activiteiten die gaan van feest tot training of meeting en van teambuilding tot allerlei bijzondere workshops. Daarnaast  is het ook geschikt voor feestelijke gelegenheden voor privé gezelschappen. Hadden we het daarnaast al over het fijne terras gehad?

Ook zin in een geslaagd event in of rond De Infirmerie in Tongeren?

Art of Events is een mobiele organisatie en kan op en rond De Infirmerie diverse bedrijfsevenementen, spelprogramma’s, vergaderbreaks en thema-avonden organiseren. Met de hartelijke professionals van De Infirmerieis het prima samenwerken en dankzij hun hoogwaardige catering en service is een top event altijd gegarandeerd!

Hoe weten we wat voor ons een geschikt event is bij De Infirmerie in Tongeren?

Op deze website kunt eenvoudig klikken op een van de mogelijke categorieën zoals spelprogramma’s, workshops en vergaderbreaks, thema-avonden of kijken bij acts en entertainment. Daar vindt u een keur aan mogelijkheden die u wellicht zullen aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende event! Voor meer informatie over de locatie klikt u hier.

Parkeermogelijkheden

U kan bij de Infirmerie probleemloos parkeren op de nieuwe ruime parking op 50 meter tegenover het tuinterras van de Infirmerie. U kan deze parking bereiken via de ingang in de Dijk(straat).

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

Infirmerie 0031 (0)6 22443003

Infirmerie [email protected]

 

 

 

Tongeren_locatie_brasserie_feestzaal_Infirmerie2
Tongeren_locatie_brasserie_feestzaal_Infirmerie5
Tongeren_locatie_brasserie_feestzaal_Infirmerie4
Tongeren_locatie_brasserie_feestzaal_Infirmerie
previous arrow
next arrow
Slider