Holy Smoke

holy-smoke-texas-restaurant-meet-bruxelles-porte-de-hall08
Holy Smoke
Holy Smoke
Holy Smoke
Holy Smoke
Holy Smoke
holy-smoke-texas-restaurant-meet-bruxelles-porte-de-hall05
Holy Smoke
Holy Smoke wall board
Holy Smoke
previous arrow
next arrow
Slider

Holy Smoke, een unieke, sfeervolle locatie in Brussel!

Texas BBQ & Bourbon Bar Holy Smoke is het verhaal van een Frans koppel dat het lumineuze idee had om het beste van Texas in een valies te stoppen en mee te nemen naar Brussel, eerst via een foodtruck, daarna via een restaurant. De afgelopen 4 jaar zocht het stel in het zuiden van Noord-Amerika op zoek naar de ultieme barbecue, maar ook naar de zeldzaamste whisky’s, de meest authentieke ambachtelijke brouwerijen en de mensen die hen de beste vleeswaren zouden bieden.

Een event samen met collega’s, familie en vrienden in of rond Holy Smoke in Brussel? Gewoon doen!

Kan je de ziel van ‘Southern BBQ’ exporteren naar België? Wat maakt nu de plek zo bijzonder? Is dat die reusachtige pits laten die cachet geeft aan deze plek. Is het de ruwe ruimte, zonder tierlantijntjes: bakstenen muren, een bar uit snelbouwsteen, een betonnen vloer? Of is het ontvangst van de ploeg die niet gepokt en gemazeld lijkt op de hotelschool waardoor ze geen geformatteerde service geven, maar vriendelijkheid en spontaniteit uitstralen en geduldig alle gevraagde informatie geven? Wij komen er niet helemaal uit en beschouwen de combinatie van al die elementen als datgene wat Holy Smoke een e en persoonlijke locatie in Brussel maakt!

Ook zin in een geslaagd event in of rond Holy Smoke, die o zo bijzondere locatie in Brussel?

We komen graag met onze events in Brussel en zie Holy Smoke als een ideale plek om de middag te beginnen of om na het event juist met elkaar te eten en te drinken. Het is ook een fijne plek om vanuit te werken. Er kan veel rond deze bijzondere locatie in Brussel. Het kan de plek zijn van waaruit we spelprogramma’s en city-adventures opstarten. Metro en parking vlakbij en dan ook nog een mooi parkje bij Hallepoort wat ideaal is voor activiteiten als het lekker weer is. En niets is lekkerder dan na geslaagde teambuilding activiteiten te eindigen in zo’n fantastische locatie als Holy Smoke. Het moet dus wel gek lopen wil je hier geen perfect evenement kunt laten organiseren waar je heel vrolijk van wordt!

 Hoe weten we wat voor ons een geschikt event is in of rond Holy Smoke in Brussel?

U kunt op onze website eenvoudig klikken op een van de mogelijke categorieën zoals city-adventures, spelprogramma’s, workshops en vergaderbreaks, Daar vindt u een keur aan mogelijkheden die u wellicht zullen aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende event in en rond Holy Smoke. De locatie in Brussel die ongetwijfeld ook uw hart zal stelen!

‘From the US Southern tradition, we make low and slow meat cooking.
Juicy and tender meat smoked in a Texan pit. You love meat…we smoke it!’

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

Holy Smoke 0031 (0)6 22443003

Holy Smoke [email protected]

Holy Smoke
Holy Smokes Brussel diner
Holy Smoke
holy-smoke-texas-restaurant-meet-bruxelles-porte-de-hall05
Holy Smoke
Holy Smoke
Holy Smoke
Holy Smoke
Holy Smoke
Holy Smoke wall board
previous arrow
next arrow
Slider