Het Pomphuis

Antwerpen Het Pomphuis 1
Het Pomphuis in Antwerpen
Antwerpen Het Pomphuis 2
Het Pomphuis, unieke sfeer en locatie
Antwerpen_Pomphuis_terras
Het Pomphuis, terras aan de haven
previous arrow
next arrow
Slider

Het Pomphuis, een unieke, sfeervolle evenementenlocatie in Antwerpen!

Het Pomphuis is een pareltje onder de locaties in Antwerpen. Dit monumentaal pomphuis diende jarenlang om het droogdok leeg te pompen, maar kreeg in 2002 haar nieuwe bestemming. Het werd omgetoverd tot een prachtige luxe brasserie met een terras die een prachtig zicht biedt op de Antwerpse haven en de voorbij varende schepen. omgetoverd tot een authentieke en vooral originele evenementenlocatie.

Een event samen met collega’s, familie en vrienden in of rond Het Pomphuis in Antwerpen. Doen!

Wat maakt nu de plek zo bijzonder? Is dat de smaakvolle inrichting van de plek met z’n authentieke details? Of zijn dat de gastheren en gastvrouwen met hun gastvrijheid, service en commitment om iedereen een “happy” gevoel te geven waarvan men nog lang zal nagenieten? Is het de bar en lounge waar je de ganse dag terecht kan voor een drankje, pre dinner en after dinner drinks of de voortreffelijke gerechten die er worden geserveerd ? Of is het juist het terras met het prachtige zicht op de Antwerpse haven? Wij komen er niet helemaal uit en beschouwen de combinatie van al die elementen als datgene wat Het Pomphuis een unieke en persoonlijke evenementenlocatie in Antwerpen maakt!

Ook zin in een geslaagd event in of rond Het Pomphuis, die o zo inspirerende eventlocatie in Antwerpen?

Tijdens events in de Antwerpse haven is Het Pomphuis dé plek waar veel te beleven is. Er kan veel op deze in en rond deze bijzondere eventlocatie in Antwerpen. Het kan de plek zijn van waaruit we spelprogramma’s en city-adventures opstarten. Maar het kan ook de plek zijn waar themadiners worden gehouden. Er kunnen bijzondere workshops worden gehouden. Al die activiteiten gericht op uw wensen van teambuilding activiteiten voor bedrijven tot allerlei leuke activiteiten en entertainment voor familie- en/of vrienden . Het restaurant van Het Pomphuis is in ieder geval voorzien van verschillende zone’s om U en uw gezelschap te ontvangen en ook het terras is ook opgedeeld in een lounge- en restaurantzone. Op de Mezzanine (tussenverdieping) kunnen minimum 12 en maximum 22 personen plaatsnemen aan een ovale tafel. Deze kunt u speciaal voor uw gezelschap reserveren en ondertussen ervaart U de sfeer en ambiance in enige privacy. Het moet dus wel gek lopen wil je hier geen perfect evenement kunt laten organiseren waar je heel vrolijk van wordt!

Hoe weten we wat voor ons een geschikt event is in of rond Het Pomphuis in Antwerpen?

U kunt op onze website eenvoudig klikken op een van de mogelijke categorieën zoals spelprogramma’s, workshops en vergaderbreaks, thema-avonden, of kijken bij acts en entertainment. Daar vindt u een keur aan mogelijkheden die u wellicht zullen aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende event in en rond Het Pomphuis. De locatie in Antwerpen die ongetwijfeld ook uw hart zal stelen!

O ja, bijna vergeten …..  Aan beide zijdes van Het Pomphuis is er een gratis parking voorzien! Klik hier voor meer informatie over Het Pomphuis.

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

Het Pomphuis 0031 (0)6 22443003

Het Pomphuis [email protected]

 

Antwerpen_Pomphuis_terras
Antwerpen Het Pomphuis 2
Antwerpen Het Pomphuis 1
previous arrow
next arrow
Slider