Fort aan de Klop

Fort aan de klop
Fort aan de Klop entree
Fort aan de klop terras
Fort aan de klop
Fort aan de Klop entree
Fort aan de Klop
Fort aan de klop terras
Fort aan de Klop
previous arrow
next arrow

Events in allerlei soorten en maten op Fort aan de Klop!

Fort aan de Klop biedt een prachtige evenementenlocatie voor avonturen en belevenissen aan de rand van de stad. Die events zijn er in de vorm van bedrijfsuitjes, workshops & teambuilding activiteiten en kunnen bedoeld zijn voor training, teambuilding, puur voor de lol of een combinatie daarvan. Art of Events beschouwt Fort aan de Klop als misschien wel de leukste plek waar je zo’n unieke beleving kunt neerzetten.

Een event samen met collega’s, familie en vrienden op Fort aan de Klop. Doen!

In de stad maar toch buiten. Eigentijds comfort op een eeuwenoude plek. Fort aan de Klop is een unieke locatie voor je event! Eten en drinken kan in de brasserie. Daarnaast bieden ze in nauwe samenwerking met Art of Events diverse arrangementen voor jouw bedrijfsuitje. Het is een rustgevende en inspirerende locatie in Utrecht die heel goed bereikbaar is. Fort aan de Klop is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw. Het bomvrije wachthuis uit 1851 is nu een gezellige brasserie. In de oude artillerieloodsen vind je de zalen waarin personeelsfeesten bedrijfsuitjes en andere bedrijfsevenementen met veel plezier georganiseerd worden.

Ook zin in een geslaagd event op Fort aan de Klop?

Tal van bedrijven, organisaties en particuliere groepen gingen je voor en beschouwen Art of Events en Fort aan de Klop als een succesvolle combinatie, voor unieke en bijzondere belevenissen. Dit allemaal in de vorm van bedrijfsuitjes, stadsavonturen, workshops en teambuilding activiteiten. Art of Events heeft immers al jaren een goede samenwerking met hen en heeft hier dus al talloze bedrijfsevenementen, spelprogramma’s, vergaderbreaks en thema-avonden georganiseerd. Dankzij deze goede samenwerking lukt het altijd weer op een doelgericht en inspirerende manier een evenement neer te zetten!

Fort aan de Klop, een prachtige, historische locatie in de stad Utrecht maar toch ook een buitenlocatie!

Art of Events is een mobiele organisatie. Dat houdt in dat we elke grote of kleinschalige activiteit overal kunnen aanbieden en dus op zeker ook en graag op Fort aan de Klop!  Bovendien kunnen we deze activiteiten ook in de meeste gevallen in 4 talen begeleiden! Een groot voordeel als je een bedrijfsuitje zoekt en je personeel spreekt meerdere talen! En dat geld niet alleen voor alle spelprogramma’s, themadiners, workshops, maar ook voor specifiekere city adventures, acts of teambuilding events

Hoe weten we wat voor ons een geschikt event is?

U kunt op deze website eenvoudig klikken op een van de mogelijke categorieën zoals spelprogramma’s, workshops en vergaderbreaks, thema-avonden, city adventures of kijken bij acts & entertainment. Daar vindt u een keuze aan mogelijkheden die u wellicht zullen aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel opmaat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende event! Uiteraard zijn een aantal van deze events op Fort aan de Klop ook op hun website te vinden!

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

Fort aan de Klop 06-22443003

Fort aan de Klop [email protected]

Fort aan de Klop
Fort aan de Klop vergaderbreaks
Zalen Utrecht
Fort aan de Klop Teambuilding natuur teamuitje
Fort Utrecht workshop
vergaderbreak actief
Fort aan de klop workshops
Fort aan de Klop Utrecht
Utrecht spelprogramma's
fort aan de klop
Fort aan de Klop vergaderbreaks
Zalen Utrecht
Fort aan de Klop Teambuilding natuur teamuitje
Fort Utrecht workshop
vergaderbreak actief
Fort aan de klop workshops
Fort aan de Klop Utrecht
Utrecht spelprogramma's