de Pachthoeve

Hasselt_locatie_pachthoeve
de Pachthoeve
Hasselt_locatie_pachthoeve
de Pachthoeve
de Pachthoeve
de Pachthoeve
Hasselt_locatie_pachthoeve
previous arrow
next arrow
Slider

Events in allerlei soorten en maten in en rond de Pachthoeve in Hasselt!

De Pachthoeve in Hasselt is één van de mooiste locaties in het Begische deel van Limburg. Dat vinden wij tenminste. De Pachthoeve heeft stijl en allure en beschikt over een indrukwekkend interieur, moderne faciliteiten en multifunctionele ruimtes. De feestzaal van de Pachthoeve is geschikt voor 160 tot 400 personen, maar ook voor kleinere groepen hebben ze een geschikte locatie in een gezellige zaal in het naastliggende restaurant De Tafelaer. De Pachthoeve is een ideale locatie voor onder andere familiegelegenheden, bedrijfsfeesten, jubilea, barbecues, gala’s, seminaries, product-lanceringen en nog veel meer!

Een indrukwekkende locatie in Hasselt voor bijzondere evenementen op een toplocatie!

Deze prachtige locatie in Hasselt ligt op nauwelijks 500m van de culturele, toeristische en natuurrijke Abdijsite Herkenrode. Deze abdij heeft niet alleen een boeiend verleden, maar ook een prachtige omgeving. De oude hoevegebouwen van de abdij Herkenrode en de omliggende 100 hectare natuurgebied werden ontwikkeld tot een domein waar heel wat te beleven en kunnen een meerwaarde vormen voor de beleving van uw evenement.

Een event samen met collega’s, familie of vrienden in de Pachthoeve in Hasselt. Doen!

Wie de locatie kent weet dat de locatie perfect geschikt is voor de meest uiteenlopende evenementen zoals een bedrijfsfeest, themadiner, conferentie, workshop, vergadering, netwerkbijeenkomst, jubileum, personeelsfeest, productlancering, maar ook tal van andere andere bijeenkomsten. Daarnaast is het een perfecte uitvalsbasis voor diverse city-events, spelprogramma’s en andere teambuilding activiteiten. Mogelijkheden te over en o zo makkelijk bereikbaar ook nog!

Ook zin in een geslaagd event In De Pachthoeve in Hasselt?

Art of Events is een mobiele organisatie en kan op en rond De Pachthoeve diverse bedrijfsevenementen, spelprogramma’s, vergaderbreaks en thema-avonden organiseren. Met de professionals van De Pachthoeve is het prima samenwerken en dankzij hun hoogwaardige catering en service is een top event altijd gegarandeerd!

Hoe weten we wat voor ons een geschikt event is?

Op deze website kunt eenvoudig klikken op een van de mogelijke categorieën zoals spelprogramma’s, workshops en vergaderbreaks, thema-avonden of kijken bij acts en entertainment. Daar vindt u een keur aan mogelijkheden die u wellicht zullen aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende event!

 

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

de Pachthoeve 0031 (0) 6 22443003

de Pachthoeve [email protected]

Hasselt_locatie_pachthoeve
Hasselt_locatie_pachthoeve
Hasselt_locatie_pachthoeve4
Hasselt_locatie_pachthoeve
previous arrow
next arrow
Slider