Brouwerij De Halve Maan

Brugge_feestzaal brouwerij de halve maan
Brouwerij De Halve Maan
Brugge_locatie_bierbrouwerij de halve maan_sfeer
Brouwerij De Halve Maan
Brugge_brouwerij de halve maan
Brouwerij De Halve Maan
Brugge_locatie_bierbrouwerij de halve maan_terras
Brouwerij De Halve Maan
previous arrow
next arrow
Slider

Huisbrouwerij De Halve Maan, een unieke locatie voor evenementen in Brugge!

Huisbrouwerij De Halve Maan biedt u een unieke locatie in het historisch centrum van Brugge. Er kunnen tot 400 personen terecht in onze karaktervolle feestzalen. We beschikken over een kwaliteitsvolle keuken met een ruime keuze aan streek- en biergerechten, steeds bereid door onze eigen chef met marktverse producten.En ze hebben niet alleen de brouwerij, maar ook een prachtig terras en diverse ruimtes voor feesten, partijen, meetings, workshops, themadiners en andere vrolijke, zakelijke, familiaire en heugelijke bijeenkomsten.

Huisbrouwerij De Halve Maan in Brugge, daar moet je geweest zijn!

Bierbrouwerij De Halve Maan beschikt over verschillende feestzalen, een originele brasserie met terras en een uitgebreide bier shop. Kom langs voor een lekker streekgerecht met één van hun heerlijke  huisbieren! Voor de echte bierliefhebber is de XL tour een must. In een kleine groep bezoekt u de brouwerij, nadien verzorgt de gids een proefsessie.  In de kelders van de brouwerij, krijg je tips en tricks over het schenken en degusteren van bier. Je proeft drie verschillende bieren voorzien van een deskundige uitleg rond de smaak en het aroma van deze speciaalbieren.

Huisbrouwerij De Halve Maan heeft ook nog een prachtig museum!

De eeuwenoude traditie van het bier brouwen, is in deze Brugse brouwerij vastgelegd in een uniek museum.  Dagelijks zijn er rondleidingen door zowel de moderne brouwerij als het museum. Waar wij gek op zijn (naast het bier) is dat authentieke, die liefde voor het verhaal en de trots op de oorsprong.

Ook zin in een geslaagd event in Huisbrouwerij De Halve Maan?

Diverse bedrijven, organisaties en particuliere groepen gingen je voor en beschouwen deze authentieke plek als een perfecte locatie voor unieke, bijzondere belevenissen in de vorm van bedrijfsuitjes, workshops en thema-avonden. Art of Events biedt op deze prachtige locatie themadiners, feesten, spelprogramma’s, vergaderbreaks en themafeesten aan.

Hoe weten we wat voor ons een geschikt event is bij Huisbrouwerij De Halve Maan?

Op deze website kunt eenvoudig klikken op een van de mogelijke categorieën zoals spelprogramma’s, workshops en vergaderbreaks, thema-avonden of kijken bij acts en entertainment. Daar vindt u een keur aan mogelijkheden die u wellicht zullen aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende event!

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

Brouwerij De Halve Maan 0031 (0)6 22443003

Brouwerij De Halve Maan [email protected]

Brugge_locatie_bierbrouwerij de halve maan
Brugge_locatie_bierbrouwerij de halve maan_cafe
Brugge_locatie_bierbrouwerij de halve maan_avond
Brugge_locatie_bierbrouwerij de halve maan_terras
Brugge_feestzaal brouwerij de halve maan
Brugge_locatie_bierbrouwerij de halve maan_sfeer
Brugge_brouwerij de halve maan
previous arrow
next arrow
Slider