Het Bierkasteel
Het Bierkasteel, op het goede leven!
Het Bierkasteel
Multifunctioneel voor meetings & workshops
Bierkasteel van hosebroucke
Een en al sfeer en beleving!
previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Bierkasteel en brouwerij Vanhonsebrouck , unieke locatie voor evenementen in Vlaanderen (Izegem)!

Met ‘Het Bierkasteel’ schrijft brouwerij Vanhonsebrouck geschiedenis. ‘Het Bierkasteel’ is de naam van een nieuw en imposant brouwerijcomplex in Izegem. Een unicum! In de laatste honderd jaar werd in ons land geen enkele nieuwe brouwerij van deze omvang gebouwd. Ze produceren een kleine 30 bieren, enkel lage gistingsbieren zitten niet in het gamma. Ze hebben niet alleen de brouwerij, maar ook het Proeflokaal, het museum, het terras en diverse andere ruimtes. Deze worden gebruikt voor feesten, partijen, meetings, workshops, themadiners en andere vrolijke, zakelijke, familiaire en heugelijke bijeenkomsten.

Bierkasteel en brouwerij Vanhonsebrouck een unieke evenementenlocatie gelegen in de driehoek Roeselaere, Waregem en Kortrijk.

Kasteelbier, Filou en St Louis zijn hun meest bekende bieren. Waar wij gek op zijn (naast het bier) is dat authentieke, die liefde voor het verhaal en de trots op de oorsprong. ‘Het Bierkasteel’ is een sowieso een prachtige multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte. Hier kunt u letterlijk en figuurlijk kan proeven van het brouwersambacht, overgoten met een hightech sausje. Genieten, degusteren, feesten, ontdekken en vergaderen. Dit alles krijgt er een nieuwe dimensie die u niet voor mogelijk hield. Het Bierkasteel ontpopte zich tot een verplichte stop in Vlaanderen voor zowel binnen- als buitenlandse liefhebbers van het goede leven. Van een lekker speciaalbier, een huisbereide maaltijd en een brok geschiedenis zeg maar.

Bierkasteel en brouwerij Vanhonsebrouck als eventlocatie!

‘Het Bierkasteel’ staat open voor groepen, bedrijven en verenigingen. Ook de individuele levensgenieter of het gezin op zoek naar een bijzondere daguitstap in Vlaanderen is welkom. ‘Het Bierkasteel’ is makkelijk bereikbaar en heeft een parking voor 250 wagens 5 minuten van de autosnelweg E403 – afrit 7.

Ook zin in een geslaagd event op Bierkasteel en brouwerij Vanhonsebrouck?

Diverse bedrijven, organisaties en particuliere groepen gingen je voor. Zij beschouwen deze authentieke en sfeervolle plek als een perfecte locatie voor unieke, bijzondere belevenissen in de vorm van bedrijfsuitstapjes, workshops en teambuilding activiteiten. Art of Events biedt op deze prachtige locatie themadiners, feesten, spelprogramma’s, vergaderbreaks en thema-avonden aan.

Hoe weten we wat voor ons een geschikt event is op Bierkasteel en brouwerij Vanhonsebrouck?

Op deze website kunt eenvoudig klikken op een van de mogelijke categorieën. Hierbij kunnen we noemen: spelprogramma’s, workshops en vergaderbreaks, thema-avonden of  acts en entertainment. Daar vindt u een keur aan mogelijkheden die u wellicht zullen aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende event!

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

Het Bierkasteel 0031 (0)6  22443003

Het Bierkasteel [email protected]

 

Bierkasteel van hosebroucke
Het Bierkasteel
Het Bierkasteel
Het Bierkasteel
kasteel bedrijfsuitje emelgem
previous arrow
next arrow
Slider