3hoog Leuven

3hoog Leuven
3hoog Leuven
3hoog Leuven
3hoog Leuven
Leuven bedrijfsuitstap actief
3hoog Leuven
Leuven vergaderbreaks
3hoog Leuven
previous arrow
next arrow
Slider

Een inspirerende locatie in Leuven met een prachtig uitzicht

“3hoog Leuven biedt een unieke eventlocatie in Leuven voor een speciale gelegenheid, van feest tot meeting en van workshop tot themafeest. Ook biedt de plek gelegenheid en ruimte aan teambuilding activiteiten in de vorm van verrassende spelprogramma’s. Een speciale gelegenheid vraagt om een unieke omkadering. 3hoog Leuven bestaat uit drie droomlocaties. De Witte Vila, het Bauhaus en het Museum. Elk van deze gebouwen heeft een eigen architectonische stijl en tal van mogelijkheden voor het perfecte event!

Een event samen met collega’s, familie of vrienden in en of rond 3hoog Leuven? Gewoon doen!

Deze plek heeft een verhaal, een identiteit, een sfeer die zorgt dat men zich hier meteen thuis kan voelen. De mix van architectuur, natuur en het unieke zicht op de stad dragen hiertoe. Dus een trendy feestje, een professionele meeting in stijl of misschien een combinatie van verschillende mogelijkheden: je zegt het maar. Wie de locatie kent weet is meestal al verkocht en weet dat de locatie perfect geschikt is voor de meest uiteenlopende evenementen zoals een bedrijfsfeest, themadiner, conferentie, workshop, vergadering, netwerkbijeenkomst, jubileum, personeelsfeest, productlancering, maar ook tal van andere andere bijeenkomsten.

Ook zin in een geslaagd event op het prachtige complex van 3hoog Leuven?

Art of Events is een mobiele organisatie en kan op en rond 3hoog Leuven diverse bedrijfsevenementen, spelprogramma’s, vergaderbreaks en thema-avonden organiseren. Met 3hoog Leuven is het bovendien prima samenwerken en dankzij hun hoogwaardige catering en service is een top event altijd gegarandeerd!

Hoe weten we wat voor ons een geschikt event is bij 3hoog Leuven?

Op deze website kunt eenvoudig klikken op een van de mogelijke categorieën zoals spelprogramma’s, workshops en vergaderbreaks, thema-avonden of kijken bij acts en entertainment. Daar vindt u een keur aan mogelijkheden die u wellicht zullen aanspreken. En als u er niet of niet helemaal uitkomt? In alle gevallen kijken we graag geheel op maat samen met u verder naar het perfect bij uw doelen passende event!

Deze plek heeft een verhaal, een identiteit, een sfeer die zorgt dat men zich hier meteen thuisvoelt.

Bellen, langskomen of op bezoek bij U? We horen het graag!

3hoog Leuven 06-22443003

3hoog Leuven [email protected]

Leuven spelprogramma's
3hoog Leuven
Leuven vergaderbreaks
Leuven bedrijfsuitstap actief
Leuven groepen zalen
3hoog Leuven
Leuven vergaderbreaks
3hoog Leuven themadiner
3hoog Leuven
Leuven groepen actief
previous arrow
next arrow
Slider