Ondernemersdag Nieuwe Hollandse Waterlinie groot succes!

In opdracht van De Stichting Liniebreed Ondernemen organiseerde Art of Events voor alle ondernemers uit de Nieuwe Hollandse Waterlinie een inspirerende ondernemers dag op Fort aan de Klop in Utrecht. Leuke workshops, showcases en inspirerende presentaties. Er waren eveneens diverse gelegenheden om te netwerken, o.a. tijdens de lunch en barbecue. ’s Avonds werd afgesloten met een bijzondere kunstzinnige lichtprojectie van een van de belangrijke partners op deze dag “het Veemarktkwartier” (VMK) uit Tilburg. Deze dag was bedoeld voor forten, Linie-ondernemers en betrokken overheden en organisaties die ‘ondernemen’ in de Linie.

Ondernemersdag vol inspiratie, creativiteit en kennis

Speciaal voor deze gelegenheid hadden we twee dagen de beschikking over een zeer bijzondere opblaasbare Mobile Unit, bemand door een groep Collabor8-ondernemers uit het Veemarktkwartier (VMK). Deze ondernemers waren allemaal experts en boden hun creativiteit, digitale vaardigheden en kunde aan om ondernemers te inspireren en een stapje verder te helpen met hun onderneming! Tijdens lunch en barbecue waren ze eveneens beschikbaar voor vragen, maar de ondernemers konden zich ook vooraf aanmelden voor een individueel consult. Het aanbieden van een gratis consult wordt mogelijk gemaakt door subsidies van Interreg IVB, Collabor8, gemeente Tilburg en Midpoin

Reactie van  Projectbureau Nieuwe Hollandse Waterlinie (Titia de Zeeuw en Peter Ros) op onder andere de ondernemersdag

Art of Events heeft zich met visie en passie ingezet voor de ontwikkeling van een ondernemersnetwerk in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ze hebben daarbij betrokkenheid en synergie weten te creëren tussen culturele ondernemers. Ze hebben daarbij breed gedragen producten mede ontwikkeld; een Kwaliteitsstandaard en Code of Practice (normen en waarden document voor het Linienetwerk) en enkele publieksproducten. Opvallend is het gemak waarmee ze verbinden en via co-creatie aan de slag gaan. Ze lieten niet alleen een blijvende positieve herinnering achter, maar ook een structuur en cultuur waarmee we direct verder konden! Daarvoor hadden ze natuurlijk ook al een aantal keren de Fortenmaand neergezet voor de gehele N.H.W. dus hoe ze werken en wat ze kunnen was ons bekend. Ook hun op maat gemaakte events (zoals Fortengolf) gericht op de Forten en de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie zijn top. Heel blij mee!