groepsuitje teambuilding

Groepsuitje “The Ultimate Expedition”

“Niets sloopt ons zo vlug als ongebruike energie” ‘J. de Valckenaere’

Waarom ‘The Ultimate Expedition’ als groepsuitje?

Beleving is alles! TV formats als Expeditie Robinson, Fort Boyard en de Pelgrimstocht geven daar vorm aan. The Ultimate Expedition speelt daar op in en geeft u de kans om een uniek avontuur te gaan beleven samen met de andere deelnemers.

Wanneer een groepsuitje zoals de activiteit The Ultimate Expedition?

The Ultimate Expedition is een groepsuitje die kan worden ingeget voor verschilleden doelen die variëren van puur voor de lol, voor teambuilding en in de meeste gevallen als een combinatie ervan. Unieke, leuke en betekenisvolle ervaringen genereren nieuwe energie en geven een belangrijke boost aan het teamwork en teamgevoel. Het hoeft niet eens altijd op de voorgrond te staan om toch dat effect te bereiken. Zo’n groepsuitje kan bedoeld zijn als bedrijfsuitje, maar ook voor groepen van vrienden, vrijgezellen uitjes en familie uitjes komt The Ultimate Expedition in beeld. Als er (jonge) kinderen bij zijn worden uiteraard aanvullende activiteiten/ opvang toegevoegd.

Hoe gaat het groepsuitje The Ultimate Expedition in z’n werk?

The Ultimate Expedition is gebaseerd op elementen uit de al eerder genoemde, fantastische en uitdagende programma’s. U gaat met uw (sub)groep door het gebied en daar wacht u elke keer een nieuwe uitdaging of opdracht. Elke van deze uitdagingen doet weer een beroep op een andere combinatie van kwaliteiten (snelheid, intelligentie, samenwerking, creativiteit, doelgerichtheid, historisch besef, humor, stressbestendigheid e.d.) Het winnen of volbrengen van een uitdaging levert tijdswinst op die In z’n totaliteit bepalen (na een gezamenlijk eindspel) wie de glorieuze winnaars worden!

Nog meer over het groepsuitje The Ultimate Expedition.

Het groepsuitje ‘‘The Ultimate Expedition’’ kon als eerste gespeeld worden in de prachtige, historische binnenstad van Utrecht en in steeds meer andere hiervoor geschikte historische centra van steden en plaatsen in Nederland en België. Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkhede. Ook op maat mogelijk in andere wat grotere spelgebieden zoals een bos of park van omvangIdeeën voor/ bij/na het groepsuitje “The Ultimate Expedition”.

Ideeën voor/ tijdens of na het groepsuitje The Ultimate Expedition

Uiteraard kan dit groepsuitje worden uitgebouwd tot een activiteit voor een hele dag en/of avond. Lunchen ervoor, borrelen en/of lekker eten erna. U zegt het maar! De activiteit kan ook ingepast worden in trainigns of meetingsdagen mits er een passende omgeving in de buurt is. Ook is er de mogelijkheid om het lekkere eten en drinken na afloop vergezeld te laten gaan met één van onze themadiners of (thema) feesten. In alles kijken we met u graag naar uw doelen en het aangegeven budget

 

Referentie: The Ultimate Expedition

Chevron “Collega’s waren zeer tevreden over de locatie, de originele spelonderdelen en het weer! En natuurlijk het enthousiasme van de spelbegeleider!”

Prijs: vanaf 20 personen € 22,50 per persoon excl. BTW en reiskosten
Duur: circa 2,5 uur

 

Lees meer
Stuur door
Offerte