Thema-avonden

artofevents
Thema-avonden
previous arrow
next arrow
Slider

Op zoek naar een verrassend, origineel en energiek bedrijfsfeest in de vorm van een themadiner, themafeest of feest op maat voor jouw gezelschap in Nederland of Vlaams België?

We heten je graag welkom bij één van onze daarvoor geschikte feesten en diners! Een verrassend bedrijfsfeest met je groep met een heerlijke combinatie van eten, drinken en theatraal entertainment. Speciale belevenissen vol plezier, humor, interactiviteit en speelsheid! Eeen bedrijfsfeest in de vorm van een themadiner en themafeest die hun waarde keer op keer bewijzen en die uiteraard ook verder naar jouw wensen zullen worden aangepast.

HetMislukteFEest

Het Mislukte Feest

Op deze avond zul je erachter komen hoe alle gasten zullen reageren als er van alles verkeerd lijkt te gaan op deze o zo “goed geplande” feestavond. Welkom op Het (toch niet zo) Mislukte Feest!

Themadiner en griezeldiner

HetGalgenmaal

Het Galgenmaal

Dit originele themadiner is een mooie mix tussen Allo Allo, Fawlty Towers, The Adams family en Monthy Python. De Oostenrijkse familie Von Romp zal er alles aan doen om één van de gasten te onthoofden!

themadiner_bedrijfsuitje_moorddiner_cast

Moorddiner - Murder She Wrote

Op deze avond doet iedereen wel héél hard zijn/haar best om de nieuwe ambassadeur van ‘De Club Der Whelvaerentheydt en Ghaelantheydt’ te worden. Ze gaan hiervoor zelfs over lijken..

Moorddiner met entertainment

themadiner_bedrijfsuitje_moorddiner_moord klein

Moorddiner - Who Killed Milady

De dood van Lady Butterscotch lijkt in alle opzichten verdacht, maar het lukt de politie niet om de dader te vinden. Help jij detective Henk Paljas met het vinden van de moordenaar?

Themadiner en themafeest

bedrijfsfeest en act imagine

Themafeest Imagine

Dit is een feest van fantasie, creativiteit en energie. Op deze avond willen we het beste in het gezelschap naar boven halen en de Muze Mare zal jullie meenemen in de wereld van fantasie en dromen!