Spelprogramma’s

Spelprogramma's
Slider

Op zoek naar verrassende, originele en vooral leuke uitjes voor groepen in Nederland of België? Wij laten je graag kennis maken met één van onze spelprogramma’s! Programma’s met de juiste dosis teambuilding, plezier, humor en speelsheid. Uitjes voor groepen die hun waarde voor de combinatie van plezier, teambuilding en andere doelen keer op keer bewijzen en die nauwgezet op jouw groep en wensen wordt aangepast. Op maat met ervaring noemen we dat!

wie_zijn_de_mollen_citygame

Wie Zijn De Mollen

Je lijkt wel blind als je het niet ziet! Wie Zijn De Mollen is een spannend en zeer vermakelijk spel vol competitie, interactie en hilarische momenten. Een middag waar vaak nog lang over gesproken zal worden!

UDEUGTWIJDEUGEN_SPANNEND

U Deugt, Wij Deugen

‘U Deugt, Wij Deugen’ is een origineel programma voor teambuilding waarbij de grote groep in diverse kleinere groepen tegen elkaar uitkomen in diverse super toffe spelonderdelen!

Kidnapped

Kidnapped

Kidnapped is een spelprogramma en teambuilding activiteit vol teamwork met interactieve, originele, maar ook met humoristische activiteiten die je gasten uitnodigen meer uit zichzelf en anderen te halen.

bedrijfsuitje_teamuitje_bedrijfsuitstap

De Grote Verwarring

De groep wordt bij het begin van het spelprogramma verward met een groep mensen die komen voor een reactivering- en resocialisatieprogramma. Wat volgt is een verrassende middag vol teambuilding activiteiten.

TheBigEscape1_IMG_4207-border.jpg

The Big Escape

The Big Escape is een unieke teambuilding activiteit die leiderschap, functionele creativiteit, doelgerichtheid en het vermogen om effectief te communiceren test.

Erehaag!

The Ultimate Expedition

Ben jij helemaal weg van al die uitdagende tv-programma’s zoals Expeditie Robinson, Fort Boyard, Peking Express? Grijp dan nu je kans!