City Adventures

artofevents
City adventures
Slider

Op zoek naar verrassende, originele en vooral leuke uitjes voor groepen in Nederland of België? Wij laten je graag kennis maken met één van onze City Adventures! Spelprogramma’s met de juiste dosis teambuilding, plezier, humor en speelsheid. Uitjes voor groepen die hun waarde voor de combinatie van plezier, teambuilding en andere doelen keer op keer bewijzen en die nauwgezet op uw groep en uw wensen wordt aangepast. Op maat met ervaring noemen we dat!

teambuilding_citygame

Wie Zijn De Mollen - City Edition

Je lijkt wel blind als je het niet ziet! Wie Zijn De Mollen is een spannend en zeer vermakelijk spel vol competitie, interactie en hilarische momenten. Een middag waar vaak nog lang over gesproken zal worden!

utrecht_ultimate_header

The Ultimate Expedition - City Edition

Ben jij helemaal weg van al die uitdagende tv-programma’s zoals Expeditie Robinson, Fort Boyard, Peking Express? Grijp dan nu je kans!

ACTIVITEIT_UDEUGTWIJDEUGEN_BV

U Deugt, Wij Deugen - City Edition

‘U Deugt, Wij Deugen’ is een origineel programma voor teambuilding waarbij de grote groep in diverse kleinere groepen tegen elkaar uitkomen in diverse super toffe spelonderdelen!

Kidnapped

Kidnapped - City Edition

Kidnapped is een spelprogramma en teambuilding activiteit vol teamwork met interactieve, originele, maar ook met humoristische activiteiten die gasten uitnodigen meer uit zichzelf en anderen te halen.